Astroportal

7 načina da se oslobodite negativnih ljudi i loše energije oko sebe

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Bez obzira na to je li riječ o članu obitelji, kolegici s posla, prijateljici ili čak potpuno nepoznatom čovjeku, susret s negativnom osobom može biti emocionalno iscrpljujući. Evo kako se zaštititi …

Negativci mogu na nas djelovati različito – neki od nas se naljute, neki rastuže, ponekad osjetimo da smo energetski potpuno ispražnjeni.

To ipak ne mora biti tako. Kao što postoje različiti razlozi zbog kojih je neka osoba negativno orijentirana, raspoložena pa čak i “naelektrizirana”, tako i nama stoje na raspolaganju različita sredstva kojima se možemo zaštititi od negativnosti.

Poznata teza da se da su naše misli odgovorne za našu stvarnost pomoći će vam da negativce sagledate u drugačijem svjetlu. Razmislite: da li vam njihova negativnost izvlači energiju ili im vi dopuštate da njome utječu na vas?

Što manje dozvoljavate da njihova negativnost djeluje na vas, to ćete je sve manje doživljavati i manje privlačiti.

Ne treba zaboraviti da je naš izbor kako ćemo reagirati na negativca. Ako nam netko kaže nešto negativno, obeshrabrujuće, pa čak i ponižavajuće, prvi impuls je da se naljutimo, budemo povrijeđeni pa čak i osjetimo mržnju prema toj osobi. Sve te negativne reakcije mogu pojačavaju postupke negativca. Čak i ako ne odgovorimo verbalno, naše tijelo i energija koju emitiramo i primamo dozvolit upliv negativnosti na našu psihu.

Zato treba primijeniti neki od sedam načina obrane:

1. Upotrijebite snagu afirmacije.

Tijekom negativnog susreta, kažite sebi “Biram da ne dozvolimo ovoj osobi da negativno utječe na mene.” Zamislite bijelo svjetlo koje stvara prelijepu bijelu prepreku oko vašeg tijela i ne dozvoljava negativnosti da ide ka vama.

2. Imajte na umu da nema vaš pogreške.

Ako se zbog postupaka negativca osjećate obeshrabljen, bezvrijedno, znajte da tu nema vaš pogreške. Kad god netko napadne naše snove, ciljeve i ambicije, to je najčešće znak da oni nisu stigli tamo gdje bi željeli biti u tom trenutku svog života.

Umjesto što im dozvoljavate da prenose negativnosti na vas, pokušajte da im ispričate zašto želite ono ka čemu stremite i ohrabrite ih da se oni posvete svojim snovima.

3. Upućivanje misao punu ljubavi.

Svakome se može dogoditi susret s neugodnim strancem ili, jednostavno, nekim tko ima loš dan. Prije nego što bilo što kažete, prvo zamislite bijelu zapreku od lijepog svjetla, upotrijebite afirmaciju: “Biram da ne dozvolim ovoj osobi da na mene negativno djeluje.” Osmjehnite se, ponašajte se prijateljski i spremite pribranost. Ponekad će i ovo biti dovoljno da se negativac umiri. Kad se susret s njim okonča, uputite mu misao punu ljubavi i nade da će mu se stanje popraviti i da će se jednog dana osjećati bolje.

4. Mislite na nešto pozitivno

Često se događa da neprijatnost od susreta s negativcem traje duže od susreta s njim. Ako se susret dogodi ujutro, može se dogoditi da se čitavog dana u mislima vraćate na to, više puta. Takav doživljaj je naročito energetski iscrpljujući. Primijenite “protuotrov”: kad god se u mislima vratite na susret, odmah pomislite na nešto lijepo – na svoje voljene, na svog ljubimca, na hobiji, omiljeni film …

Zašto niste sretni u svom domu: 6 točaka na kojima se skuplja negativna energija …

5. Navedite mozak promijeniti misaoni tok.

Mijenjajte svoj misaoni tok intervencijama: počnite u mislima recituje svoju omiljenu pjesmu ili obnovite sjećanje na fabulu knjige koju trenutno čitate. Izvucite se iz razmišljanja o neugodnom susretu.

6. Utišajte ego

Moguće je da osjetite potrebu da se svađate pa čak i pobijete s negativcem. Možda mislite da ste u pravu, da on griješi, da ćete se osjećati bolje ako dokazati svoj stav. Odvija se, zapravo, borba ega i uma: u najvećem broju slučajeva vi ćete se osjećati lošije, a negativac će dobiti novo “ulje na vatru”. Kad osjete vaš bijes, oni se hrane energijom koja dolazi od vas. To im daje moć, a vi ostajete iscijeđeni. Povucite se iz svađe, znajući da to ne znači da ste slabi i da ne morate dokazujete da ste u pravu. Ključno pitanje koje treba postaviti sebi je “da li želim biti u pravu ili da budem sretan”?

7. Uklonite se

Jednostavno recite: “Žao mi je što se tako osjećaš.” Ako je moguće, izađite iz prostorije. Kad se nađete u tišini, pošaljite misao punu ljubavi neugodnoj osobi. Nemojte upijati njegovu ljutnju. Pustite je da ode. Obično će se svađa jednostavno time i okončati.

Ako vam se čini da ovo sve zvuči previše lako, objašnjenje je u tome što doista i jest tako. Ljudski um misli da sva rješenja trebaju biti kompleksna da bi bila uspješna. Previše vremena provodimo u mozganja i traganju za ispravnim načinima kojima ćemo ispraviti negativnosti, a zapravo smo rješenje – mi sami. Rješenje je u ljubavi. Budite ljubav, zračite ljubav i ljubav će konačno iscijeliti sve

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM