Astroportal

Ametist / Budin kamen-Postavite ametist pored bilo kojeg mjesta gdje se osjećate neugodno ili blizu prozora ili vrata ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ametist se smatra kamenom Sv. Valentina i vjerne ljubavi. Zaista Sv. Valentin je nosio prsten od ametista na kome je bio ugraviran lik Kupidona. Grci su vjerovali da je vrlo djelotvoran kada je u pitanju pijanstvo – otuda i ime amehustos koje znači ne biti pijan. Bogatiji Grci, a kasnije i Rimljani, su pravili pehare za vino od ametista kako bi se zaštitili od prejakog utjecaja vina. Legenda kaže da je Ametista, prelijepa mlada djevojka, privukla neugodnu pozornost Bahusa, boga vina. Dijana, boginja lova, spasila je ametist tako što ju je pretvorila u svjetlucavi kamen, rekavši da svatko treba ponašati pristojno u njezinoj prisutnosti.
Ametist je također kamen integriteta, koji su nosili egipatski vojnici u bitkama kako ne bi izgubili hrabrost u opasnim situacijama. U kršćanskoj crkvi, ametist je kamen koji je simbolisao čistoću i često se povezivao s biskupima koji su tradicionalno nosili prsten od ametista, naročito u Rimokatoličkoj crkvi.
Ametist je Budin kamen i popularan za izradu budističkih brojanica, naročito na Tibetu. U Sjevernoj Americi to je kamen za prizivanje kiše.
Ametist se često naziva kamenom koji sve liječi i jedan je od najučinkovitijih kristala za bilo koju vrstu liječenja. Djeluje na ljude, životinje i biljke, a njime se mogu puniti drugi kristali koji se koriste u svrhu liječenja. Naročito je od pomoći u slučajevima bolesti ovisnosti, uključujući alkoholizam i ovisnost o hrani. Kada se stavi na trbuh ili jetru, ametist pomaže da se problemi u tim područjima umire. Ukoliko se nosi tjedna sna ili se stavi ispod jastuka ametist štiti od insomnije i noćnih mora. Ublažava glavobolje ukoliko se stavi na bolno mjesto i regulira razinu šećera u krvi.
Ametist ublažava ljutnju i nestrpljenje, stoga je dobro imati ga na radnom mjestu ili kod kuće gdje se susrećete s neugodnim ili nadmenim gostima. Nezaobilazan je za relaksaciju i opuštanje.
Djeca koja imaju noćne more mogu koristiti piramide ili sfere od ametista kao talisman. Njih bi trebalo ohrabriti da gledaju u kristal i da u isto vrijeme sporo dišu i zamisle da udišu ljubičastu svjetlost.
Bolesne životinje mogu piti vodu od ametista kako biste im dali energiju i kako bi umanjili hiperaktivnost. To pomaže da se zaustavi pretjerano lajanje pasa ili opadanje perja s ptica. Ametist također tjera muhe.
Ukoliko vam vaš dom ili radno mjesto izgleda hladno ili tamno čak i za vrijeme ljetnih dana, možda patite zbog postojanja izvora tamne energije ispod zgrade.
Postavite ametist pored bilo kojeg mjesta gdje se osjećate neugodno ili blizu prozora ili vrata. Također možete staviti sitno kamenje od ametista ispod tepiha kako bi apsorbiralo negativna zračenja zemje.
Ametist je prirodni zaštitnik od tehnoloških zagađivača poput telefona koji neprestano zvone ili faksovi koji prave buku. Naročito je dobro postaviti ga na kompjuterski stol kako bi se izbjeglo jako naprezanje očiju i uma.
Ametist zakopan u zemlju obnovit kod biljaka energije koje su nestale zbog buke ili prejakog umjetnog osvjetljenja.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK