Astroportal

Andjeo Habuhiah-Rođeni pod njegovom zaštitom su elegantni, plemeniti i nesebični ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

broj 68
Red: Anđeo
Hijerarhija: Gabriel
Vladajuća planeta: Mars
Broj: 10
Boja: Crvena
Kristal: Vatreni kvarc, rubin
Prisutan na Zemlji: 22:20 do 22:40
Dan u tjednu: Utorak
Tarot karta: Točak Sreće

Andjeo Habuhiah pomaže da se održi unutarnje stanje spokoja, eliminira zlo i pomaže u rješavanju zdravstvenih problema. Vlada agrikulturom i plodnošću.

Rodjeni pod njegovom zaštitom su elegantni, plemeniti i nesebični u medjuljudskim odnosima, zahvaljujući dominantom spiritualnom razini, a njihovo sjajno raspoloženje je zarazno. Moćni su, izuzetno inteligentni i posjeduju veoma razvijene analitičke vještine, sjajno pohranjuju sve što im se nađe u rukama. Iskreni su zaštitnici. Kako bi napredovali na svom putu moraju koristiti svoju sposobnost da su uvijek na usluzi za najbliskije ljude, ne smiju dopustiti da se u njihovom neposrednom okruženju razvije osjećaj napuštenosti.

Profesionalni uspjeh mogu ostvariti u svim poslovima koji ih upućuju na kontakt s prirodom, vještih su ruku i posebno su sretni u poslovima zemljoradnje i vrtlarenja. Sa posebnom ljubavlju i predanošću istražuju arome, bilje i proučavaju njihove povijest korištenja. Mogu biti izvrsni travari, agronomi, botaničari. Nadareni su praktičari Bahovih kapi.

Negativne manifestacije: sterilnost, glad i bijes. Prijenosnik je zaraznih bolesti, kritičan je prema mentorima i nezainteresiran za obitelj

Budite spokojni jer imate sve potrebne resurse za donošenje odluka, oslobodite se dubokih potreba da budete savršeni i u savršenom skladu sa svima – dopustite sebi da se opustite. Vaši poslovi su u fazi iznimno brzog razvoja, stoga osigurajte si dovoljno vremena za razmišljanje prije nego što se posvetite bilo kome i bilo čemu. Dobro provjerite da li se upuštate u pregovore s pravim ljudima – sve dok niste apsolutno uvjereni nemojte praviti prvi korak. U disbalansu ste – poraženi od nekoga tko se hrani vašim defanzivnim mehanizmima. Ipak, otklonili ste povez i sada kada najzad jasno sagledavate situaciju možete je rješavati. Ovo je bilo izuzetno snažno iscrpljujuće iskustvo za vas, bit će vam potrebna pomoć.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK