Astroportal

Ascedent / podznak-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ascedent je ništa drugo do vaš podznak, odnosno znak koji vas još bliže odredjuje. Podznak čini da se ljudi rodjeni u istom horoskopskom znaku međusobno razlikuju po temperamentu, sklonostima, osobinama, željama i ambicijama. Ascedent je znak koji se uzdiže na istočnom horuzontu u času vašeg rođenja. Ascedent (podznak) je važan ne samo zato što dopunjuje značenje vašeg osnovnog znaka, već i zbog toga što se bez točno izračunatog asdedenta, ne može izraditi točan natalni horoskop. Ascedent – podznak odredjuje položaj 12 kuća horoskopa.

Ascedent (podznak) je bitak horoskopa, bitak sveobuhvatnog, bitak općeg mikrokozmosa. On je jedna opća posebnost, no ipak posebnost, jedno individualno biće, od sveg iu svemu općem najindividualnije. Ako sunčev znak (znak u kome ste rođeni), nositelj ega, kroz volju, čovjeku blisko i prepoznatljivo “ja”, onda je Ascendent jedan dublji, skriveni, sasvim očigledan, a za mnoge tajan, identitet ega, identitet čovjekovog mikrokozmosa. On je uvijek, ona suštinska i nepromjenjiva potreba u čovjeku, on je znak samog karaktera i gotovo uvijek, jedno neumoljivo biće unutar njega, čije potrebe on mora slijediti, živjeti i proživjeti.

I što god da čovjekova ćud i karakter volje, koji u Suncu žive, izvana o njemu govore, ipak je Ascendent osnovni bitak suštine čovjekove psihologije, kojeg volja, naročito kada je mlada, potiskuje, a ličnost od sebe skriva. Uvijek je tako, kada su različiti interesi i potrebe ova dva znaka, pa zato je baš Ascendant, u svome karakteru, ono prvo, što čovjek o sebi otkriti mora, a što volja čovjekova, sasvim često, ne želi prihvatiti.

Podznak je znak koji se uzdiže na istočnom horizontu u trenutku rođenja, a Ascedent stupanj u tom znaku, od kojeg počinje prvo polje. Podznak govori o našoj ličnosti, o tome kako izgledamo i kako se ponašamo.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK