Astroportal

ASPEKTI U UPOREDNOM HOROSKOPU-Njezin Merkur konjunkcija njegov Neptun

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovaj aspekt će kreirati sintezu njenog intelekta i vaš imaginacije. Dok uživa u kreiranju svog ušuškanog gnijezda unutar vašeg svijeta ona teži pomoći da spoznate sve svoje intuitivne potencijale i razvijate ih. Sa druge strane, u određenim situacijama će djelovati otrežnjujuće u fazama vaš prepuštenosti sanjarenju, pomoći će jasnije sagledate situaciju i poboljšati funkcionalnost vaš svakodnevne rutine.

USPOREDNI ASPEKT donosi analitičnost, mogućnost planiranja i jasnoću (za teme kojima vlada Neptun u natalnom horoskopu), i mogućnost odvajanja od ustanljene rutine, bijeg u nepoznato ili ostvarenje dugo željenog sna (za teme kojima vlada Merkur u natalnom horoskopu).
Trajnost i konačni ishod odnosa, će ovisiti najviše od toga u kojoj mjeri su Neptun i Merkur osobni, u kakvim su aspektima i kakvi aspekte imaju u dispoziciji.

Vi ćete je inspirirati na emocionalnim razinama, a ona pomagati u strukturiranju i razvijanju osjećaja za praktično i realno. Usporedni aspekt često omogućuje iznimno visok stupanj mentalne povezanosti među partnerima, iako partner čiji je Neptun aspektovan Merkurom može biti periodično ugrožen i isuviše emocionalno senzibilan u odnosu na njene suvoparne argumentirane konstatacije.

POVOLJNO je kada VEZA ima utemljenje na diskretnim poslovima, jer su ljubavi obavijene velom tajne, zabranjene ili u situacijama kada ljubavnici žive udaljeni.

Eros možda u početku ima sekundarnu ulogu, ali vremenom može nadvladati ukoliko su Merkur i Neptun vladari Asc-a, Desc, V ili VIII kuće, osobni ili snažno povezani s osobnim planetima.

Intuicija jednog partnera će podržavati intelekt drugog pod povoljnim pozicijama. Postojat obostrana interesovanja u Neptunovim temama – odlično je za kreativnost, inspiraciju, imaginaciju. Pod Aflikcija će postojati rizik od iznevjerenih očekivanja, razočaranja, iluzije, prijevare i drugih nevolja Neptunove prirode.

Na karmičkom razini ovo je sjećanje na proživljeni gubitak djeteta, brata ili sestre, neispričane priče koje treba osvijestiti.

Upoznajte Blizance

izgled Mladolika, obično vitka, izrazito visoka ili niska, gracioznih pokreta, čak i kada ima pomalo dječačko ponašanje, ima lijepe šake i noge. Svjetlijeg je tena,

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK