Astroportal

Beba u znaku Škorpiona- “Tiha voda brege dere” savršeno opisuje vaše dijete Škorpiona

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Bebe Škorpioni su osobe i ličnosti od samog rođenja. One su ratoborne, tvrdoglave i imaju nevjerojatnu snagu volje. Njihova glad za znanjem probudi se vrlo rano. Tata koji kaze “pitaj mamu, ja sam zauzet” će biti okarakteriziran kao neznalica. Inteligencija i perceptivnost bebe Škorpioni su izvanredne. Bebe rodjena u ovom znaku treba uvijek poticati da troše svoju energiju.
Od najranijeg doba dijete Škorpion demostrirati će svoju dinamičnu osobnost koja na momente može biti vrlo eksplozivna. To su jaka djeca, nadarena inteligencijom i snagom volje.
Umjerenost je praktički nepoznata toj djeci i polovična rješenja za njih su gora od nikakvih. Ili su cijela za nešto ili nekoga ili toliko protiv, da niti jedan argument ili sila ne može to promijeniti. Ne boje se sukoba i preuzet svaki izazov. Vrlo su odani prijateljima i obitelji i stavit će njihov interes ispred svojeg. Često su netaktični u govoru i brzo planu, zato je važno u ranoj dobi naučiti ih samokontroli i poštovanju drugih. To neće biti lak zadatak, jer imaju neobično visok stupanj odlučnosti i ne pokoravaju se a da ne znaju točan razlog zašto to trebaju učiniti. Komunicirajte s njima razumno, pa ćete od njih dobiti reakciju i odanost. Što ste direktniji u komunikaciji s djetetom Škorpion više će vas poštovati i učiti od vas.
Škorpioni imaju fizičku energiju u skladu s njihovom jakom osobnošću. Ta djeca su stalno u pokretu i imaju veliku snagu samoodržanja, pa se brzo oporavljaju i od bolesti.
Uz nježno vodstvo dijete škorpiona će biti uspješno u životu, a roditelji će biti nagrađeni kad vide da mu njegova energija i strast pomažu u postizanju ciljeva.

“Tiha voda brege dere” savršeno opisuje vaše dijete Škorpiona. Mirni koliko mogu izgledati, imaju puno toga što se događa ispod površine. Kao njihov roditelj, možda nikada nećete saznati sve u vezi s vašom malom Škorpijom, jer ova djeca rijetko otkrivaju sve.
Djeca Škorpioni su snažne volje, strastveni i intenzivni i potreba da se osjećaju sigurnim vodi ih do kontroliranja sebe i drugih. Jake, dugotrajne emotivne veze su jedna od njihovih primarnih potreba, ali, tvrdoglavo mogu testirati trajnost veze, često bez shvaćanja da to rade.
Vaše dijete Škorpion možda će biti nježno, povučeno, posvećeno, opsesivno, puno ljubavi i manipulativno. Škorpioni imaju takav raspon dubine osjećanja da ćete možda osjećati da vaše dijete izražava samo gornji sloj istinskih osjećanja i da ćete ih mnogo bolje razumjeti samo ako vam dopuste da im priđete bliže.
Djeca Škorpioni napreduju sa životnim misterijama i imaju talent za razumijevanje tuđih motivacija. Možda će voljeti da čitaju neizvjesne priče ili gledati horor filmove od rane dobi, imaće kompleksna prijateljstva koja će dugo trajati.
Vrlo je lako da djeca Škorpioni budu uvučeni u opsesivno, osvetoljubivo ponašanje, kao i kontrolirati tuđe ponašanje, pa učite vaše dijete koliko je važno da praštaju kao i da uravnoteženo se ponašaju prema ljudima. Ako ih pažljivo vodite, možete pomoći vašoj Škorpionu razviti interesovanja koja će pomoći široj okolici, jer oni sa sobom nose dobru koncentraciju, volju i odlučnost.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM