Astroportal

Bik i Rak-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako se slažu Bik i Rak?

Rak voli domaću atmosferu i predanost njoj, a to je baš ono što se svaki Bik nada da nađe u partneru. Bik i Rak su u Zodijačkom krugu dvije pozicije odaljeni jedno od drugog – takvi Znakovi teže imaju karmičku povezanost i puno zajednički interesa. Oboje žude za sigurnošću: Bik materijalno a Rak emocionalno. Znaju da njeguju jedno drugo, dobri su domaćini i uzivaju u mirnim zajedničkim večerima kod kuće. Sa emocionalne točke gledišta nema puno aspekata u njihovim zvijezdama koji bi mogli negativno utjecati na dobar odnos ova dva znaka. Jedna stvar koju Bik ne smije zaboraviti je da je Rak krajnje osjetljiv i da će se povući u svoj zaštitnički oklop u slučaju da je emocionalno nesretan. Oboje su privučeni osjećajima i emocijama onog drugog. Bik će pozdraviti Rakovu predanu brižnost a Rak Bikovu domaćinsku prirodu. Bik je seksualno iskreno otvoren i stabilan i daje prednost trezvenim postupcima; previše verbalizacije ili kompleksno fantaziranje ne spadaju u njegov stil.

Bik posjeduje otvorenu i iskrenu prirodu koja odgovara Raku, koji pak često zadržava svoje emocije i osjećaje u sebi. Rak može posjedovati intenzivnu energiju, a Bik mu može pomoći u tome da tu energiju pretvori u isplatni trud. Bik će težiti da zauzme poziciju vođe u ovoj vezi, jer Rak pripada kardinalnim znacima. Bik je fiksni znak, voli sve imati pod kontrolom i baš ne obožava miješanje u njegove predvodničke odluke. Rak ne bi trebao da je previše zahtjevan, jer to Bika guši. Sa druge strane, tipični Bik će uživati ​​u Rakovoj nježnoj naklonosti i zabrinutoj pažnji. Većina Rakova je Esencialne nesigurna i Bikova stabilna i samouvjerena priroda je u stanju da ih oslobodi mnogih briga oko budućnosti.

Senzualni Bik, zemljani znak, osigurava dobar, solidan oslonac za Rakovu (vodeni znak) emocionalnu prirodu. Mješavina zemlje i vode formira plodno zemljište za posađeno sjeme. Najbolja stvar u svemu tome je činjenica da Bik zna biti intenzivno lojalan i brižan partner za čitav život, koji će se uvijek boriti da stvori potrebno i zadovolji svaku Rakovu potrebu. Rak može donijeti nove inspiracije u zajdenički život, započeti nove projekte koje će Bik kasnije rado preuzimati završiti. Biku je potrebno razumjeti Rakovu emocionalnu osjetljivost, a Rak mora naučiti da bude više otvoren i izjasni se o svojim potrebama, umjesto da samo šalje emotivne signale i očekuje da mu partner svaku želju pročita iz očiju. Poslovni odnosi između ovih znakova će dobro funkcionirati ako Rak nauči inicira ideje a Bik da ih pokreće i pretvara u djela. Kombinacija ova dva znaka može biti jako plodna, pri kreiranju familije, posla ili umjetničkih pothvata!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK