Astroportal

Blizanci i Djevica-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako se slažu Blizanci i Djevica?

I Blizancima i Djevicom upravlja Merkur: Blizance čini promišljenim i logičnim, Djevicu kritičnom i zahtjevnom. Blizancima uvijek prisutna želja za promjenama može previše opteretiti realističnu Djevicu. Jedna točka u kojoj se oboje slažu je žudnja za dobrom odjećom, čistoćom i visoko intelektualnim društvom s umjetničkim zanimanjima. Na ovakvim skupovima su formirane mnoge Blizanci-Djevica kombinacije.

Iako između njih postoji puno razlika, njihova zajednička ljubav riječi i koncepata može ih dovoljno zbližiti da zajedničku vezu naprave stabilnom. Blizanci i Djevica imaju različite poglede na svijet; Djevica je više pribrana i praktična, a Blizanac je intelektualan. Bluzancu može teško pasti prihvatiti trezvena, korisna razmišljanja Djevice, dok za Djevicu može biti teško prihvatiti Blizančevu poletnost i povremeni nedostatak praktičnosti.

Ovo je jedna od onih kombinacija koja će oba partnera koštati malo više truda nego većina drugih, ali nagrada za njihovu uzajamnu kooperaciju vrijedna je truda. Ako Djevica može prijeći preko naizgled šašavih Blizančevih shema, i ako Blizanac može izdržati Devičin kriticizam – ovaj bi spoj mogao i funkcionirati. Međutim, činjenica je da lepršavi Blizanac (zračni znak), nije baš zainteresiran za to da se skrasi na jednom mjestu i uz jednu osobu, ili da se brine o praktičnim ili domaćinskim poslovima – barem ne do svoje 30-te.

Diskriminirajuća Djevica (zemljani znak) je pragmatična, ali veoma probirljiva – mnoge Device igraju igru ​​dugog čekanja prije nego što sebi izaberu partnera. Ova kombinacija će zahtijevati prilagodbu i strpljenje s obje strane, i stjecanje zajedničke zrelosti sa dodatkom osiguranja za dugovječnu ljubav i vezu. Djevica i Blizanac su oboje mutirajući znaci i oboje podanici brilijantnog Merkura koji im daje ljubav i potrebu prema komunikaciji. Djevica je najviše zainteresirana za dobre i loše strane planova i organizacija, dok je Blizanac više zabrinut za koncepte i novosti – i tračeve! Ovo dvoje moraju naći način da zajedno prođu kroz njihove različitosti i udruže njihove snage.

Seks je uzbudljiv i delikatan. Oboje vole da analiziraju i proučavaju svaku sitnicu poslije ljubavnog akta, mada Djevici može trebati malo laskanja i potpore u početku. Put do njenog srca vodi kroz prave riječi i Blizanac, poznat kao najveći i najspretniji govornik Zodijaka, nebi trebao imati problema da tim putem prođe. Sa druge strane, blizancima legendarni flertovi sa strane mogu biti opasni i škodne po hladniju Djevicu, koja je sklona ozbiljnosti kada se radi o pokazivanju svoje privrženosti nekome.

Moguć je nastanak i ratnih frontova u ovoj vezi, jer oboje imaju oštar jezik i akutna rezonovanja međusobnih slabosti. Ipak, sa stabilnim Mjesecom i Ascendentalnim pozicijama, čak i ova neobična kombinacija može biti zadovoljavajuća – kako na ljubavnom tako i na poslovnom planu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK