Blizanci i Ribe-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako se slažu Blizanci i Ribe u horoskopu? Susret ova dva znaka moze biti uzajamno suosjećajan, jer oba znaka posjeduju dualnu prirodu.

Ribe plivaju u okruženju svojih snova i fantazija, dok blizancima živahna dosjetljivost i razboritost oivičava svako novo zajedničko iskustvo. Oboje imaju otvorene i široke poglede na svijet, sposobni su prilagodbi i s vremena na vrijeme su nesigurni i nestabilni. Lozinka ovog spoja je “fleksibilnost”.

Ribe su sanjari upravljani dejstvom Jupitera (planeta snova i otvorenih horizonata). Element ovog znaka je Voda. Osobe rođene u znaku ribe su jako osjetljive i sklone da sve oko sebe gledaju kroz ta svoja unutarnja osjećanja, koja naglašavaju duboke i spiritualne strane planetarne snage – i sve se to dobro uklapa sa Blizančevim intelektom pod dejstvom Merkura i sa njegovim komunikativnim sposobnostima.

Da bi živio s partnerom u znaku Ribe, Blizanac mora biti spreman da se oprosti od svih svojih vanjskih aktivnosti i svo svoje vrijeme i misli posveti svom partneru. Senzitivna i nepovjerljiva priroda Ribe konfliktiraće sa slobodoljubivi prirodom Blizanca. Blizanci žive u svijetu ideja, a Ribe u svijetu emocija, uvjet zajedničkog uspjeha je međusobni respekt i respekt partnerovih osobina. Blizanac teži da bude varljiv, nepouzdan i prepreden, dok Riba zbog svojih sanjarenja često ne uspijeva izaći na kraj s realnošću. Riba zahtjeva regularne dokaze ljubavi i Blizanac mora svoje flertove sa strane strogo držati pod kontrolom, da ne bi izazvao još veću nesigurnost svog vodenog partnera.

Sve u svemu, Blizanac mora biti spreman iz korijena promijeniti sve svoje životne navike, ako želi sretan zajednički život s posesivnom i privrženom Ribom. Oboje pripadaju mutirajući znakovima, što znači da u zajedničku vezu ulaze kao ravnopravni partneri, gdje ni jedan od njih ne namjerava kontrolira ili dominira drugog. Oboje podržavaju moto “živi svoj i pusti druge da žive svoj život”, mada ipak dolazi do konflikta.

Blizanac je uvijek u žurbi i vrlo aktivan, u potražnji za mentalnom stimulacijom, dok je Riba s druge strane intuitivna i prepuštena snovima, senzitivna i emocionalno povodljiva. Ova veza funkcionira preko intuitivnih i emocionalnih kanala. Rijetko će im biti dosadno jer se uvijek nešto događa, pa ova kombinacija može biti vrlo fleksibilna i progresivna zajednica. Mutirajući (promjenjivi) znaci Zodijaka (Strijelac, Djevica, Ribe & amp; Blizanci) vole izlaske, javne zabave i flert, ali generalno instinktivno traže nekog jačeg partnera za oslonac u kriznim situacijama emotivne prirode. Ako ovaj spoj dobro krene – dobro je, ako ne, prijeti frustracija i nezadovoljstvo, kao i prekid efektivne komunikacije. Oboje posjeduju neogranočenu maštu, pa se rijetko događa da se jedno počinje dosađivati ​​dok drugo istražuje nove teritorije. U ime zajedničkog uspjeha, moraju naći zajedničke vanjske interese, kao primjerice putovanja ili socijalni rad, što će im oplemeniti vezu i omogućiti joj dulji vijek trajanja.

Ako su poslovni partneri, skloni su funkcionirati kao pravi tim, mada ako Blizancu dosadi poslovni projekt zbog nedostatka intelektualne stimulacije, Riba teži slijediti njegov primjer i posao brzo pada u vodu. Ovo baš i nije najkompatibilniji kombinacija Zodijaka, ali je vrijedna pokušaja. Moto: Uživaj dok traje!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK