Astroportal

Blizanci – tip Talijan-Horoskop i kriminal (astrologija)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Po statistici FBI najčešće su prevaranti, ne vole nasilje. Najmanje ih je uhvaćenih, a kad se to dogodi, u stanju su odaju sva imena. Ako ih nema – izmislica ih, ne bi li se nagodili za manju kaznu. Astrološki, prvi stupanj Blizanaca govori o izuzetnoj agresivnosti, na 4º srećemo revolucionare, a na 25º se dešavaju zločini iz strasti! Sve to treba uzeti sa zadrškom, naravno.

Tko je sve rođen u ovom znaku od (ne) slavnih?

Grigorij Rasputin (17 6. 1872.) – po mnogo čemu kontroverzna ličnost. S obzirom na to da je postao jaka figura na ruskom dvoru zahvaljujući prije svega carici, kojoj je bio povjerljiv čovjek zbog čudesnog blagotvornog utjecaja na bolest prijestolonasljednika, nije ni čudo da se toliko osilio i da je aristokracija poželjela ga ubiti. Tek treći pokušaj je uspio, jer je do tada preživljavao čak i nemoguće: na njega je pucano, bio je “mrtav”, pa je bačen u ledenu rijeku – poslije nekoliko dana pojavio se na dvoru! Treći put su učinili sve isto, zajedno, s tim što je, kad su mu tijelo izvadili iz rijeke, utvrđeno da je još uvijek bio živ u trenutku bacanja u vodu.

Govorilo se da samo jednim pogledom može očaravajuća, pravio je terevenke, opijao se, bludničio … Po zanimanju je bio svećenik, mada je malo što u njegovom životu bilo duhovnog karaktera, izuzev čudesnog dara izliječiti pojedine ljude. S njim u vezi poznata je i jedna bizarnost: šuškalo se da ima spolni organ nevjerojatnih dimenzija. Iz njegove natalne karte je očigledno da priče nisu pretjerane.

Markiz de Sad (2. 6. 1740) – ime mu se spominje uglavnom u negativnom kontekstu, uz sve što je povezano sa sadizmom i perverzijama u seksu. Povjesničari se ne slažu s općom slikom, i izgleda da je ovaj čovjek sa (ipak) spisateljskim darom imao nesreću da bude preslobodan u izražavanju i završiti na kraju u ludnici. Kad se malo bolje pogleda njegov horoskop, očito je da je žrtva svoje sudbine – usporedimo njegov s horoskopima Sharon Tate, koja je inače Bik, ali i Cece Ražnatović i Žaka Iva Kustoa, koji su Blizanci. Sharon Tate je postala simbol nedužne žrtve monstruoznog zločina, Kustou se sin utopio maltene na njegove oči, a Ceca …

Tito – nekad “najveći sin naših bratskih naroda i narodnosti”, pa jedna od najomraženijih ličnosti u razdoblju raspada Jugoslavije (svi su ga prozivali, iako je poodavno bio mrtav), pa sve do današnjih dana, kad pjevamo “Sve je isto, samo njega nema “. Može se reći da je tipičan predstavnik Blizanaca (stalno nešto muva, ali je vrlo uvjerljiv), iako mu je podznak u Lavu.

Henry Kissinger (27 5. 1923) – ako je Tito skoro pa školski primjer tipa Blizanaca, onda je i Kissinger pravi predstavnik. Kad bi trebalo da se opiše jednom riječju, onda bi bio – neuhvatljivi. S jedne strane, to je za političara dobro, as druge, teško je i zamisliti kako se moglo živjeti s njim. Mogao je postati i uspješan književnik, bar tako kaže njegova natalna karta.

Mihajlo Aleksandrovič Bakunjin (30 5. 1814) – sinonim za anarhistu. Kad se pročitaju njegovi spisi, djeluje kao slovenofil plemenitih osjećaja, ali ono što je namjeravao učiniti kako bi postigao ciljeve, nimalo nije bilo plemenito. Uostalom, politička povijest XIX stoljeća prepuna je raznih Bakunjina, ali i postupaka koji su se prema njima provodili ili im oni bili uzori.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK