Astroportal

Broj karmičkog duga-Karmički brojevi u numerološkom profilu (numerologija)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Pod pojmom “karmički dug” podrazumijevamo značajnu teškoću na putu u ovom životu, ono što se “plaća” za loše kanalisanu energiju utokom prethodnih života. Kada je prisutan broj “karmičkog duga ‘predstavlja važan modifikator pri numerološkom tumačenju. Brojeve 13, 14, 16 i 19 uočit ćemo pri radu s datumom rođenja ili imenom neposredno pred svođenje na jednoznamenkasti broj, pored tipičnih master brojeva (11, 22,33, 44,55, 66,77, 88,99) a svaki od njih najavit vrlo specifične karakteristike ali i posebna otežanja.
Karmički brojevi su 13, 14, 16 i 19.

Dakle 4 sveden od broja 13 je element 4 sa 13, brojem karmičkog duga;
5 sveden od broja 14 je element 5 sa 14, brojem karmičkog duga;
7 sveden od broja 16 je element 7 sa 16, brojem karmičkog duga;
1 sveden od broja 19 je element 1 sa 19, brojem karmičkog duga;

Karmički dug će se manifestovatio iu rodjendanima onih koji su rodjeni 13-og, 14-og, 16-og i 19-og u bilo kojem mjesecu.
Karmički brojevi u numerološkom profilu će ukazati na to da moći osobe nisu uporabljene produktivno, i dobronamjerno tijekom prethodnih inkarnacija, pa zbog ranijih akcija on sada plaća za sve što je izazvala ranije. Bez karmičkog duga osoba je slobodna da izabere poziciju u beskonačnom kontinuumu gdje bira da izražava vlastite energije, vlastitu prirodu. Sa karmička dugom osoba počinje svoj život uz krajnje negativnosti. Ako želi razumjeti dug, i prihvati ‘kaznu “, potrebno je uložiti energiju na balansiranju kako bi se prebacila u mnogo pozitivniji tok. Individualizam karmičkog broja je u osjećaju da je osoba žrtva okolnosti više nego što je sama odgovorna za sva iskustva s kojima se mora suočiti. Ipak, ovi brojevi posjeduju moć i energiju koja se može transformirati, ali je potrebno uložiti volju za danu transformaciju.Tako se navedeni brojevi mogu smatrati “plutonovskim”, brojem regeneracije.

Osobi sa karmičkim dugom ne može se predvidjeti da li će i kada prevladati probleme (koji su inače teži nego kod ljudi koji ne posjeduju ovaj broj u svom sklopu) na putu za vlastito budjenje jer su instrumenti u njezinim rukama. Pojedinci će ova rješenja dostići prilično rano (početkom treće decenije) ali će većina patiti i tijekom četrdesetih, a neki i umrijeti s njima. Važno je znati da je put budjenja otvoren kad se blokade pozitivne i produktivne energije uklone, a uklanja ih sama osoba s karmičkim brojem, jer nitko drugi to ne može.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM