Astroportal

Čovjek živi mnogo puta! Predodređenosti i SLOBODNA VOLJA …..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Bitno je na početku raščistiti da živimo više puta. Tako ćemo imati realnu mogućnost sagledavanja vlastite sudbine, onoga od čega ona ovisi kao i čega je ona pokazatelj u našem životu.
Kada prihvatimo reinkarnaciju, životu ćemo prilaziti s mnogo više odgovornosti na duže staze, kozmički promatrano. Reinkarnacija se izražava brojevima i to onim mnogocifrenim. Sve ima svoj rok trajanja. Nešto traje kraće, no Kosmos i ljudski životi traju duže. Za njih su uvijek vezani brojevi s više znamenki, a upravo su oni tema ove knjiga. Da ih dobro upoznamo, kako bismo imali bolje mogućnosti da se kvalitetnije razvijamo u duhovnom smislu i da stvorimo bolje uvjete za naša buduća rađanja.
Mnoge stvari sami određujemo unaprijed, ali toga nismo svjesni, jer ne umemo da se sjetimo svojih prošlih života. Zbog toga što je to tako, o reinkarnaciji duša vode se vječite rasprave i polemike. Tu je nevjerica čovjeka da li prihvatiti ili ne prihvati reinkarnaciju. U zapadnom svijetu i kršćanstvu reinkarnacija nema svoje mjesto, za razliku od istočnih tradicija i religija, u kojima je ona njihova središnja točka.
Platon kaže u svojoj fiolozofija: “Znaj ako bivaš gori, Otići ćeš u goru dušu, a ako si bolji u bolju dušu; iu svakom potonjem slijedu života i smrti činit ćeš i trpećeš kao što priliči … “Ova Platonova poruka najjasnija je i najumnije u kompletnoj filozofiji zapada. Platon je razagnao donekle tamu sa pogrešaka i sada ponovo prosijava uglavnom preko Plotina. Plotonisti su toliko na svog učitelja da čovjek ne može ne pomisli da su zajedno živjeli, a oni su zapravo Platonov nastavak, jer se Platon utjelovio u Plotinu.
Suština ovog napisa je da ozbiljnije i odgovornije prilazimo svom životu i svemu onome što činimo u njemu, da bismo u sljedećem životu “bolje živjeli”.

Sejma zato sada dobra djela, da bi nam sljedeća karma bila dobra. Ukoliko sada činite loše, to će vam se vratiti u vašem budućem životu, a posebno će vaša djeca to plaćati i svi vaši potomci. To se zove Zakon Karme. Naša karma je za nas i naše najbliže, uvijek zakon naplate i zakon nagrade. Mi smo ti koji stvaramo našu sudbinu i određujemo kako ćemo živjeti u budućnosti, posebno u našim sljedećim životima.
Brojevi rođenja i brojevi koji nas okružuju i pod čijom smo dominacijom, ukazuju kakva će nam biti sudbina i kako je možemo poboljšati. Naša karma su nagomilane posljedice, vjekovnih života naših duša i mnogo naših inkarnacija na Zemlji. Oni nas uvjetuju da nekoga ne volimo a drugog volimo, da nam je netko drag, a netko drugi užasno odbojan i antipatičan. Naše ponašanje, navike, emocije, misli i djela, stvoreni su duboko u našoj unutarnjoj svijesti, koja je vekovna i mjeri se samo velikim brojevima, koji nisu manji od sedmocifrenih.
Ljudska karma je uvijek mješavina loše i dobre karme, inače se čovjek više ne bi ni rađao na ovoj planeti. Naše duše uvijek kroz više inkarnacija putuju zajedno u društvu drugih duša. To sjajno pokazuju datumi rođenja svih onih s kojima smo bliski (pogotovo u obitelji), jer postoje zajednički brojčani obrasci i energetske matrice u datumima rođenja, koji pokazuju naše karmičke veze s njima i naše zadaće jednih u odnosu na druge.
Srodne duše u ovom životu, bile su nam srodne duše u prošlim životima, a bit će to iu našim budućim životima i mi u njihovim. Tu su na djelu čvrste energetske veze, jake poput najjačih lanaca, pa ih teško tko može prekinuti do nas samih, kada dođe vrijeme za to.
U karmi predodređenosti i SLOBODNA VOLJA idu ruku pod ruku i njihovom zajedništvu nema kraja. One zajedno oblikuju čovjekovu budućnost. Predodređenost tu ima svojih 33, 333333%, dok je slobodna volja na dijelu sa 66, 666666%. Zato se i kaže da je ČOVJEK SAM KOVAČ SVOJE SREĆE! A brojevi nam to pokazuju i ovaj put vrlo jasno.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM