Astroportal

Dijete u znaku Raka-Vaše dijete Rak ima vrlo kreativnu, maštovitu i intuitivnu inteligenciju …..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Astrologija je kompleksna nauka, koja je na sljedećim stranicama tretirana općenito iz nužde. Ja bih, međutim, voljela kratko razmotrim mehanički dio teme, u pokušaju da ispravim bilo kakve zablude koje čitatelj može imati.
Cinik obično pita: ‘Kako predviđanje za bilo koji zodijački znak može biti točno za svakoga tko je rođen pod tim znakom?’ Očigledan odgovor je, naravno, da svi horoskopi moraju biti opći, osim ako astrolog nije u mogućnosti barata sa specifičnim detaljima koji se tiču ​​sata, mjesta i dana rođenja.
Primjerice, uzmimo osobu rođenu 03. 09. Općenito govoreći, on ili ona, je Djevica, jer se Sunce nalazi u tom dijelu neba koji pripada Djevici od 24. 08. do 23. 09., iako ovo varira od godine do godine. Također moramo uzeti u obzir poziciju Mjeseca, koji ulazi u novi znak, otprilike, svakih 48. sati. Recimo da je dana koji smo uzeli kao primjer, bio u Blizancima, ako je tako, onda je naš subjekt Djevica / Blizanac. (Ovdje mora biti objašnjeno da Sunce vlada voljom i osjećajima, a Mjesec podsviješću, tako da će naš subjekt imati volju Djevice i podsvijest Blizanca.)
Idući dalje, moramo razmotriti znak koji se izdiže iznad horizonta u točnom trenutku rođenja. Ovo je kontinuirani proces promjene, pošto svakom znaku treba otpirlike dva sata da prijeđe preko horizonta. Recimo da su se danog sata na horizontu uzdizale Ribe, u tom slučaju bi izgled našeg subjekta bio izgled Ribe. Sada je naš primjer Djevica / Blizanac / Riba. Ova procedura se nastavlja kroz svih devet planeta, od kojih svaka oslikava po neku osobinu subjektove maske; promatramo njihov položaj, znakove u kojima se nalaze, i aspekte koje obrazuju jedne s drugima, sve to igra važnu ulogu. Ako astrolog iskalkulise i protumačiti ova kretanja, onda bi smo imali ono što je poznato kao natalna karta. Zbog stalnih promjena na nebu, osobe s istim natalnim kartama su vrlo rijetke, ali to se očito događa, kada su dvije bebe rođene na istom mjestu iu isto vrijeme. U ovom slučaju će, pošto su oboje dobili identične darove, okolina biti odlučujući faktor, koji će diktirati koje karakteristike će biti korištene konstruktivno, a koje destruktivno.
Vratimo se na naš primjer, zapazite da su sve tri bitne stavke u njegovoj osobnosti, u različitim znacima, tako da naš slučaj nije tipična Djevica. Ali, s druge strane, ako se nekoliko planet nalazi u Djevici, onda će naš subjekt ispoljavati sve osobine istinske Djevice.
Konačno, kviz koji se nalazi na kraju svakog poglavlja posvećenog pojedinačnom znaku, će omogućiti čitateljima da odrede je li njihovo dijete tipičan predstavnik svog znaka ili ne. Ovo nije pouzdano kao natalna karta, ali je značajna pomoć roditeljima.
Astrologija treba biti korištena kao vodič za otkrivanje karaktera – to je njena primarna i prava svrha – a ja vjerujem da ni ne postoji bolji oblik analize znakova.
Ona nam omogućava da učimo o nama samima, o našim prijateljima i djeci, i kada te informacije shvatimo i svarimo, postaje nam lakše da prihvatimo svoja i tuđa ograničenja, što neizbježno vodi unutarnjem miru.

Vaše dijete rođeno je između 22. lipnja i 22. srpnja, u trenutku kad Sunce ulazi u znak Raka; taj je znak vođen Mjesecom, koji jedini na njega vrši utjecaj predstavljajući majku, simbolizirajući obitelj, ženu, zrenje, dušu, maštu, plodnost, prošlost, san, unutarnji svijet snova, fantaziju, začeće …
Treba imati u vidu da se mali Rak ne projicira lako u budućnost i snove, već naprotiv, u želji da nikada ne odraste; sretan je ako je zaštićen od svoje majke, obitelji. On voli ostati mali, voljen, štićen, dobro hranjen, mažen; nikada ne zaboravlja moć i vaš nježnosti, ljubav, i zaštitu, pa će rasti s velikom nostalgijom za vraćanjem na materinske grudi i ognjište.
Dijete Rak nije licemjerno, ali ipak mora shvatiti da se uvijek ne smije zloupotrijebiti tuđa emotivnost i sentimentalnost, da bi se postigao željeni cilj. Ono živi u prošlosti kao i pravi mali rak koji simbolizira znak, korača čas unaprijed, čas unazad. Ono kolekcionira i skuplja tisuće predmeta: stare krpice, razglednice, školjke, pisma, razbijene igračke, drage uspomene … Ni govora o bacanju njegove stare lutke ili lopte, ili nekog glazbenog instrumenta! U sebi ono sadrži dvije ličnosti, izvjesnu dvostrukost, dva lica koja se miješaju: jedno introvertno, neodlučno, mračno, privrženo prošlosti i običajima, drugo, ekstravertno, koje obožava promjene, uvijek u potražnji novih senzacija, emocija i avantura …
Dragi Roditelji, vaša je uloga teška i sastoji se u pružanju prave pomoći djetetu, da se ne bi uvuklo u neki mračni svijet svoje obilne imaginacije, kao iu lijenost i kontemplativni život. Naprotiv, njega treba što više tjerati da izađe iz svoga oklopa, iz sebe, šećući se vedro i veselo u realnom svijetu, čije su opasnosti manje nego što ih ono zamišlja.
Kada je vaš mali Rak u pitanju treba znati da on ne žuri odrasti. Sretan je što je mali, što je zaštićen od svoje majke i obitelji. Boji se da će, kad odraste, izgubiti dio vaše ljubavi i nježnosti i trudi se da pokaže kako mu je neophodna vaša zaštita, pažnja i ljubav. Vaše dijete se plaši nepoznatog, nepredvidljivog i stalno se vezuje i krije iza vaših skuta. Ono živi između stvarnosti i svoje mašte. A njegova mašta je izuzetno bogata, kreativna i umjetnički nadarena. Zato mu je potrebna čvrsta osnova kako bi bilo sasvim sigurno da će brzo pronaći svoj mali svijet, da neće zalutati i izgubiti se. Nije spremno riskira i trudi se da se skoro identificira sa svojom okolinom.
Vaše dijete vrlo suptilno doživljava ambijent u kojem se nalazi i razna emotivna stanja kroz koja prolazi. Misleći da je to slučaj i sa drugim osobama ono često pokušava zloupotrebi tuđu osjetljivost i sentimentalnost, mada u suštini nije ni licemjerno ni zlonamjerno. Morate mu pomoći da shvati da to nije dobar metod za ostvarenje željenog cilja. Uslijed svoje preosjetljivosti vaše dijete trpi veliki utjecaj mjesečevih mijena. Njegovo emotivno stanje, njegov unutarnji mir, velike bure emocija i strasti, naizmjenično se smjenjuju, Zato je u pojedinim fazama njemu neophodna roditeljska nježnost, pomoć i pažnja. Bez nje ono samo vrlo teško može prebroditi ove promjene. Za vaše dijete se nikad ne može prognozirati kako će izgledati.
Ono je nježno i simpatično, veselo i tužno u isti mah, plašljivo, duboko emotivno. To je zato jer ono u sebi sadrži dva lica koja se međusobno bore za prevlast i međusobno isprepliću. Prvo lice je introvertno, vezano za obitelj, privrženo prošlosti, navikama, inhibirano i neodlučno. Drugo lice je ekstravertno, željno promjena emocija, avantura i dinamike. Vaša pomoć je neophodna djetetu kako se ne bi uvuklo u ljušturu svijeta svoje imaginacije, lijenost i inertnost. Treba ga usmjeravati da se što više kreće u realnom svijetu, veselo i optimistično, kako bi uvidjelo da su opasnosti vanjskog svijeta manje nego što ono zamišlja. Vaše dijete je osoba maštovite, intuitivne i zato vrlo kreativne inteligencije. Možete biti sigurni da ono ima sklonosti ka umjetnosti u svim njenim oblicima. Ta sklonost nosi sa sobom specifično viđenje svega što mu se događa. Zato će, recimo, kada priča o bilo čemu, sve okititi i obojiti, pretjerati u doživljavanju svake pojedinosti i na kraju se u svemu tome izgubiti ne uspijevajući iskaže suštinu.
Nemojte ga koriti zbog toga, naprotiv, pohvalite njegovu imaginaciju, ali ga naučiti da stvari postavi na svoje mjesto. Jer ono ne ulazi u suštinu stvari i nema racionalan pristup. Rakovi, slično Ribama, osjećaju stvari uz pomoć svoje intuicije i velikog senzibiliteta. Vaš zadatak je da ne potiskujući to što je urođeno vašem djetetu, uvodite u “cijelu priču” i logiku, racio i na taj način pomognete vašem djetetu uspostaviti pravilnu komunikaciju s realnim svijetom. Bogatstvo s kojim vaše dijete opaža svijet oko sebe je vrlo raznovrsno, vedro i živahno. Ono zna da se izrazi pričajući, pišući, pjevajući, svirajući ili slikajući. Zato mu nabavite potrebne rekvizite kako bi se izrazilo na adekvatan način, kroz igru. Animirajte ga osobnim primjerom i sudjelujte s njime u svemu tome. Vaša podrška i bavljenje njime su za njega od presudnog pozitivnog utjecaja. Na taj način ga vrlo jačate i učite da budućnost pruža velike mogućnosti za sreću i uspjeh. Vaše dijete će cijelog života biti, u izvjesnoj mjeri, ovisno od drugih i njihove ljubavi.

& Nbsp;

INTELIGENCIJA
Vaše dijete Rak ima vrlo kreativnu, maštovitu i intuitivnu inteligenciju, sa mnogo sklonosti za umjetnost, upravo zbog te svoje nesigurnosti i staha, patnje i boli … .Vasa dijete Rak će, pričajući vam o bilo čemu, svaki događaj obično obojiti, okititi, pretjerivati u doživljavanju svega, pa ga zato naučite “postavi stvari na svoje mjesto”, ali ga i pohvalite za njegov dar za priču i izmišljotine.
Radoznalo, ono ipak neće ići u suštinu stvari, koje ne zna objasniti racionalno; ono, kao i Riba, “osjeća” stvari, situacije. Njegova inteligencija i smisao će se razvijati u funkciji obiteljskog ambijenta ljubavi. Dakle, vi, Roditelji, imajte najvažniju, presudnu ulogu, jer je vaše dijete, u svom svijetu.
Kako je intuitivno, senzibilno na uspomene, prošlost, nesvjesno, njegovo bogatsvo opažanja vrlo raznovrsno, živahno, vedro. Ono ume da se izrazi pričajući, pišući, zamišljajući, pjevajući i svirajući! Zato mu treba nabaviti i dati prave knjige, prave igračke, slike, materijal koji bi osvježio i obogatio, hranio njegovu maštu, objašnjavajući mu razliku između njegove percepcije stvarnosti i prave realnosti.
Ako treba da izražava svoje snove i fantazije pišući, modelirajući, slikajući, svirajući (najprije!), Bilo u kom kreativnom domeni, da se ne bi uvuklo u neki svoj svijet mašte, u krativnosti će naći sebe i velike radosti, korisno se razvijajući, cvetajući …

LJUBAV
Bez roditeljske ljubavi, dijete Rak ne može rasti harmonično, niti sudjelovati u svakodnevnom životu. Njegov odnos s drugima određen je njegovom majkom: ona vrši na njega ogroman utjecaj. Ovo je dijete uglavnom, vrlo ovisno tjedna čitavog života od drugih i njihove ljubavi. Treba voditi računa da mu se ipak ne pokažu ni sve nježnosti da se ne pretjera s ljubavlju i njenim izljevima, da kod njega ne bi došlo do izvjesne latentne hipersenzibilnosti. Ili, čas po čas, ukazujte mu na vašu ljubav i naklonost. I najmanju promjenu vašeg raspoloženja ona tumače kao odbacivanje, čak agresivnost, jer je preosjetljivo. Onda se odmah skriva u svoju ljušturu, prepunu košmara, vjerujući da ga ne volite. Dolazak druge bebe kod ovog djeteta može imati katastrofalne posljedice. Njegova ljubomora nije uvijek opravdana. Zato treba odmah reagirati i tražiti izlaz i pomoć.

& Nbsp;

PRIJATELJSTVO
Osnovno je biti u kontaktima s drugima, da se ne bi zatvaralo u ljuštutu i tumaralo koje kuda samo, postajući i samoživo. Druga će mu djeca naprotiv, svojom različitošću donijeti nove elemente i vanjskom svijetu.
Što više izbjegavate nepoželjnu djecu, a pozivajte drugare koji će mu pomoći da se eksterizira, izađe iz sebe i oklopa. Rođeni je pripovjedač, on će im pričati priče koje ponekad imaju kao osnovu reporterski vid događaja, dopunjen i izmijenjen. Inače, nježan, vjeran, skeptičan, on ponekad ima dojam da ga okolina ne voli, što kod njega izaziva promjenu raspoloženja.
Vrednujte njegove kvalitete, stimulirajte ga, to će mu pomoći da se postupno afirmira posebno u umjetnosti.
Objasnite mu da ga vi i dalje volite i da je novorođenčetu treba vašu, ali i njegova pažnja i ljubav. Prosto ga involvirajte u sve što se događa oko nove bebe. Prijateljstvo i druženje s drugom djecom istog uzrasta je važno za pravilan razvoj vašeg malog Raka. To je najbolja prilika da on “izađe iz svog oklopa”, kako u njemu ne bi tumarao gubeći kontakt sa realnim svijetom i postajući samoživ. Iako je stidljiv i emotivan mali Rak će u kontaktu s drugom djecom razvijati svoje ambicije, prouzročene skrivenim rivalstvom, tražeći načina da se iskaže i nametne. Vaše dijete će se u školici ili školi interesovati za rad onoliko koliko mu odgojitelj ili učitelj pokloni povjerenja i ljubavi. Njemu je neophodna toplina ambijenta da bi ga stimulirala. U protivnom će brzo izgubiti volju i biti samo fizički prisutan. Škola je vrlo važan faktor odvajanja vašeg djeteta od majčine suknje.

VASPITANjE
Ono je često presudno kod ovog djeteta. Ovo dijete se često plaši života, ne rugajte mu se zbog toga, već ga naučite izraziti ono što osjeća. Treba s njim stvoriti dijalog, da se nebi zatvorilo u sebe. Jedino će mu urođena kreativnost pomoći da izađe iz svog oklopa, stvarajući neko glazbeno, poetsko ili slikarsko djelo, pored ostalog, jer je Rak, kao i Riba višedimenzionirani stvaralac. Ako nađe u tome sebe, u stanju je uporno ide do kraja. Stidljivo i plašljivo kao što već rekosmo, ovo se dijete plaši nepoznatog. Mnogi ga predmeti plaše, kao i mrak, što može izazvati pravu paniku u njegovoj duši.

Podržavajte ga i volite, ali ne forsirajte ga u nečemu ako vidite da ide teško. Isuviše mlako odgoj, blago i popustljivo ne bi mu pomoglo da izađe iz svojih snova i adaptira se na društveni život i igre.Njegov odnos prema drugima određen je odnosom prema roditeljima koji na njega vrše ogroman utjecaj, posebno majka. Zato je bitno da taj odnos između njega i vas pravilno postaviti vodeći računa o tome da je to za njega osnova cjelokupnog kasnijeg odnosa s drugim osobama. Nemojte pretjerivati ​​u nježnostima i izljevima ljubavi jer ćete ga na to naviknuti kao na normalnu pojavu, a to baš nije slučaj u realnom svijetu. Moglo bi se dogoditi da takav odnos očekuje i od drugih osoba, što bi ga učinilo izuzetno ovisnim i ranjivim. Kod malih Rakova treba obratiti pozornost, znatno više nego kod djece rođene u drugim znakovima, kada je u pitanju dolazak druge bebe. Kod njih to može imati katastrofalne posljedice i potrebna je vaša taktičnost. Mali Rak živi u strahu da bude napušten pa dolazak drugog djeteta kod njega taj strah višestruko pojačava.

& Nbsp;

OBRAZOVANJE
Dijete Rak će se interosovati za rad onoliko koliko mu njegov odgojitelj pomogne i pokloni povjerenja i ljubavi. Njemu je potrebna toplina ambijenta da bi ga stimulirala. U protivnom, on će se umanjiti, ostavljajući dojam da bi rado spavao i po školskim klupama. Dakle, škola je vrlo važan faktor za ovo dijete.
Ne treba se zavaravati misleći da je mali Rak izgubljen u svemiru, naprotiv, svi koji mu stanu na put u to se mogu uvjeriti.
Uspostavite dobar kontakt s njegovim odgojiteljima i nastavnicima i zajednički pomognite vašem djetetu da uspješno prebrodi ovu veliku i za njega bolnu promjenu.

IGRE
Dijete Rak, dječak ili djevojčica, ima neodoljivu potrebu da se dugo igra s lutkama, jer je to znak začeća. Mali Rak ne voli mnogo akciju, on je miran, tih, ali ako ga nešto zainteresira, on će ići do kraja igre, u stanju i da se potuče iz svih svojih snaga da bi izašao i kao pobjednik.
Da bi dostigao praktičan smisao i životnu logiku, pozivajući se na svoje kreativni duh, ponudite mu i znanstvene igre, suvremene koje će mu pomoći da promatra, otkriva kronologiju, redoslijed događaja, sati, mjeseci, dana, godišnjih doba, itd. Naučite ga, isto tako, da sređuje boje ili crteže po nekom logičnom redu.

SPORTOVI
Bavljenje sportom se preporuča i vašem djetetu. Tu su na prvom mjestu sportovi na vodi. Mada ga sport ne privlači kao umjetnost ono može postići lijepe rezultate u raznovrsnim sportovima.
Njegov prirodni element je voda: on je u njoj sretan, ugodno se osjeća i uživa, zato to iskoristite i privolite ga plivati, a kasnije prakticirajte i skijanje, vaterpolo, ronjenje, veslanje. Ovo dijete voli nositi ribički pribor, ali isključivo da bi uživalo u talasanju vode, žuborenje rijeke i sl.
Sport ga ne privlači kao umjetnost, ali bilo što poduzeti, ono to radi iz čiste ljubavi. Najzad, treba da se oproba u igri, plesu, za što je, kao i za glazbu, vrlo obdareno.

& Nbsp;

ZDRAVLJE
Što se zdravlja tiče, Rakovi imaju osjetljiva pluća i stomak. Znaju da budu hipohondri, ali su dosta otporni na bolesti, mada su često krhkog izgleda.
Iako prilično krkog izgleda, ovo dijete je ipak rezistentno. Često preplašeno, puno strepnje i košmara, ono živi pod jednim pritiskom neuroze, kao i svi vodeni, umjetnički znaci, u vječnom unutarnjem konflitku, što se odražava fizičkim reakcijama, probavnim problemima, TBC-om i dr. Naučite ga da ne žuri, rasporediti svoje vrijeme, da lagano jede, izbjegavajući buku, televiziju, radio i sl.
Gurman, ne odolijeva slatkišima svake vrste. To je tip nervozan s velikom potrebom za snom, da bi fizički održavao svoje snage. Njemu je potreban jod (riba, školjke), kalcij (sir, jogurt, naranče i limun, žumanjak), kao i dosta tekućine.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM