Djevica-Mjesečni horoskop za prosinac 2021.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

ljubav

Na samom početku prosinca, Merkur, vladar vašeg znaka ulazi u polje ljubavi, kreativnosti, zabave i provoda i tamo će biti neuobičajeno dugo – sve do početka veljače, zbog svog retrogradnog hoda. Također, i Sunce će ući u ovo polje početkom treće dekade mjeseca. Zvijezde su vam očito pripremile dovoljno vremena i mogućnosti pronaći svoju “srodnu dušu” …. a ako nemate potrebu za ozbiljnijim vezivanjem, onda možete uživati ​​punom parom. E sad …. sve bi ovo bilo divno i bajno i krasno da mi vi niste nekako statični, kao da niste u elementu, kao da je vaša oštrica otupjela …. moguće je da u ovom razdoblju često nećete znati što hoćete a šta nećete …. Također, može se dogoditi da se vaši emotivni interesi naglo probude i isto tako naglo splasnu …. a mogu vas privlačiti i neobavezni odnosi s osobama koje su starije od vas. Sad, ako ćemo pravo, jednu zaista dobru baš emotivnu priliku imat ćete otprilike tijekom druge dekade prosinca – na vama je da li ćete je iskoristiti ili ne! Ako ste u emotivnom odnosu, prema partneru ste čas divni i obzirni, čas ne možete prestati kritizirate i zakeram. Vaša voljena osoba jeste dosta tolerantna u ovom razdoblju, ali mogli biste joj pomognete, a ne da joj otežavate. Potrudite se malo, jer od vas ovisi koliko će biti mira i stabilnosti u vašem odnosu.

posao

Venera, vladarica vašeg posla i novca, ulazi u polje poslovne svakodnevice i odgovornosti krajem prvog tjedna prosinca. Neke lakše i ljepše okolnosti mogu se otvoriti pred vama, ali će biti zaista neophodno da vi budete angažirani i aktivni, da biste ih mogli iskoristiti. Problem je u tome što ćete imati manjih problema s organizacijom, što ćete često kasniti s obvezama koje ste preuzeli na sebe, a stoje vam mogućnosti i za propuste i pogreške koji se mogu vezivati ​​za dogovore ili administrativna pitanja. Promjene u poslovnom segmentu će se dešavati brže nego inače, a vi ćete ih čas pratiti, čas debelo kaskati za njima. Moguće je da vam nešto od ovih promjena ne odgovara ili da ne uspijevate uklopiti. Nemojte se držati starih obrazaca, jer nećete moći funkcionirate na taj način. Kritike od strane šefova na vaš račun su možda neopravdane, ali to ne znači da im se ne morate povinovati. U financijskom dijelu – mjesec je pogodan za dodatno angažiranje – nećete moći se rasipate, ali ćete solidno zaraditi.

Zdravlje

Povremeno ćete imati manje energije nego inače, a postoji predispozicija i za padove što se imuniteta tiče. Nekako ćete non stop biti “na rubu” da se razbolite, pa morate djelovati preventivno. Odmarajte se više, relaksirajte, tražite društvo pozitivnih ljudi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK