Astroportal

Djevica-Otkačeni horoskop- razmislite koliko u ovim prikaza zapravo ima istine!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Opsesivno-kompulzivni neurotici, koji se oslobađaju stresa čisteći stan, slažući robu i kineski porculan. Oni su prezahtjevne cjepidlake kojima ni previše nije dovoljno. Pripadnici ovog znaka ne poznaju ljubav, bez emocija su, a kod njih se sve svodi na seks. Ako neki znak “prostitutka”, to je ovaj. Samo robot može biti sabraniji i hladniji od Djevice.

Sa Djevicom ste sigurni u jedno, kad-tad će vam zabiti nož u leđa. To će biti promišljeno, analizirano i potvrđeno kao najbolja opcija za nju. Tako dobro glumi da nećete ni naslutiti da danima ili mjesecima kalkulira je li došlo vrijeme da vas eliminira.

I tek kada bude bila potpuno sigurna, otkriće svoju izdaju. Otkud toliki talent za podlost i bezosjećajnost? Ipak su oni narcisi koji brinu samo o svome izgledu sa težnjom ka savršenstvu, kako oni to lijepo zovu. Djevica nema strasti u sebi, nježnosti, topline, sve suze koje pusti su tu jer oplakuje sebe.

Da nema te njene neurotične nervoze i žurbe u njoj (zbog sata koji otkucava dok je ona toliko daleko od svog cilja savršenstva) zbog koje pukne i izgubi svoju racionalnost, pomislili bi da imate posla s androidom. Ali, nemojte te njene trenutke gubljenja kontrole pobrkati sa emocijama – to je samo refleks, skakanje poklopca na loncu koji se oslobađa pritiska, jer voda kipi. Čista fizika. Ona je vjerna samo sebi i to isključuje sve ostale ljude.

Struktura Ji Djinga

Predanje kaže da je legendarni Fu Hsi prvi izumio linijske cjeline knjige. Predanje dalje prikazuje da je sadašnja knjiga nastala poslije revizije dvije ranije knjige,

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK