Astroportal

Dobre i loše veze-šta astrologija kaže o tome ?!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ne postoje pogrešne ili loše veze, jer svi odnosi koje stvaramo, služe ispunjavanju naših najdubljih potreba, dokle god ta veza traje

“Ako je u mom horoskopu Saturn u kvadratu sa mojim Mjesecom i tvoj Saturn u kvadratu sa mojim Mjesecom, vjerojatno ću često okriviti druge za teret, patnju i bol koji osjećam.”

Kada osjetimo da neki odnos može prerasti u strasnu i seksualnu vezu, onda instiktivno ispoljavamo ono najbolje što imamo od svog Marsa i Venere, a zatim i Sunca i Mjeseca. Aspekti između Marsa i Venere govore o našem seksualnom uklapanju, dok aspekti između Sunca i Mjeseca ukazuju o najdubljoj vezi koju možemo ostvariti s nekim. Način na koji doživljavamo neku osobu vidi se iz položaja koji planeta, Ascendant i Zenit iz jednog zauzimaju u drugom horoskopu. Primjerice, Sunce jedne osobe u desetoj kući druge osobe, može potiče ciljeve i ambiciju na polju karijere ili kada Saturn jedne osobe padne u treću kuću druge osobe, onda će osoba koja prima utjecaj Saturna u trećoj kući imati osjećaj da je ona kontrolira u komunikaciji, idejama, druženju i kretanju. Ako vaš Mjesec padne u njezinu petu kuću, ta osoba će osjetiti da želite intimnost i blisko povezivanje, dok vaš Mars u njenoj jedanaestoj kući može ukazivati ​​na prijetnju za njene prijateljske odnose, ali također može biti i poticajan za aktivnosti u nekim udrugama, klubovima, strankama i sl.

Kada upoznamo osobu koja nas privlači, u početku ističemo karakteristike Marsa i Venere, a tek kasnije otkrivamo dublje dijelove ličnosti, koji se ispoljavaju kroz Saturn, Mjesec i Sunce.

Međusobni aspekti između Mjeseca i Merkura imaju utjecaj na kvalitetu slaganja partnera, ali u svakodnevnom životu. U neharmoničnim aspektima, osoba koja je predstavljena Merkurom ima problem uspostaviti intimniji odnos ili da se opusti kada dođe do komunikacije i kontakta. Harmonični aspekti Saturna su poželjni, jer ako ih nema, onda odnos nema mnogo šanse opstati na duže staze.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK