Astroportal

Feng shui – Najprije se riješite nereda-Nered i feng shui

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Feng shui je umijeće uravnoteživanja i harmoniziranja toka prirodne energije u našem okruženju s ciljem stvaranja korisnih učinaka na naš život. S prirodnim energetskim tokovima dobro su bili upoznati i dobro su ih razumjeli stari narodi, pa je spoznaja o tome i dalje prisutna u nekim kulturama.

Nered i feng shui
Važno je shvatiti koliko je u osnovi bitno raščišćavanje nereda za cijelu praksu feng shuija. Ako već godinama prakticirate metode feng shuija a da to niste znali, oduševit će vas energetski naboj koji će vam donijeti raščišćavanje nereda. A ako ste novi u feng
shuiju bit ćete ugodno iznenađeni kad shvatite da su vam prvi i najvažniji koraci u savladavanju tog umijeća već dobrano nadohvat ruke.

Riječ »nered« potječe od srednjovjekovne engleske riječi »clotter« što znači zgrušati – i to je, otprilike, najveća blokada koja vas može zadesiti. Nered se nakuplja kad je energija ustajala, i obratno – energija je ustajala kad se nakuplja nered. Dakle, nered započinje kao simptom onoga što se odvija u vašem životu a tad sam postane problemom za sebe jer što ga više imate utoliko više privlači ustajalu energiju.

Znate i sami kako je to. Šećete ulicom i ugledate kako je netko nepromišljeno odbacio praznu kutiju cigareta pokraj ceste. Idući dan prolazite mimo istog mjesta, a praznoj kutiji već se pridružilo još nekoliko komada otpada. Ubrzo tu nastaje smetlište krcato odbačenim stvarima. Nered se nakuplja na isti način kao iu vašemu domu. Započne sa sitnicom, a tada polako, neprimjetno, raste i raste – a isto se događa s ustajalom energijom okupljenom uokolo, koja tada ima stagnirajući učinak na vaš život.

Ako vam nekako i uspije iznova se pokrenuti, instinktivno ćete poželjeti ukloniti nered iz kuće i započeti ispočetka. To će vam se doimati kao nešto posve uobičajeno, što se mora napraviti. Stoga je jedan od pristupa raščišćavanju nereda upustiti se u rad na sebi i sačekati da dosegnete fazu u kojoj više nećete moći podnijeti nered. Mnogo je knjiga samopomoći koje možete pročitati te tečajeva na koje možete poći (i ja vam to srdačno preporučujem), ali proći će neko vrijeme prije no što dobijete inspiraciju da biste zbog toga počeli raščišćavati nered.
Sredite svoj život tako što ćete najprije srediti nered. Blokirana energija je vrlo prijemčiva.Upravo zato se nered tako lako nakuplja. Potreban vam je vrlo dobar razlog da biste se nagnali poduzeti bilo što s tim u vezi.

Razlog što je raščišćavanje nereda tako učinkovito je taj što se dok dovodite u red vanjski svijet u vama odvijaju nutarnje promjene. Sve oko vas, naročito okoliš vašega doma odražava vašu nutrinu. Dakle, kad mijenjate nešto u domu, mijenjate i mogućnosti svoga života. Uklanjanjem prepreka u životnom okolišu da biste si osigurali slobodan protok energije vi stvarate veću harmoniju u vlastitom životu i prostor za divne nove mogućnosti pred sobom.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM