Astroportal

Feng Shui: Očišćenje prostora-Kineski sustavi vježbe

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Počnite s svjesnim zapažanjem uobičajenog, dnevnog stanja vašeg tijela. To je njegova “neutralna pozicija”. Pažljivo “registrirajte” kako vam se tijelo
osjeća u različitim prostorima. Kroz praksu, primjetićete da se u jednom prostoru osjećate ugodnije, opuštenije, mnogo više ispunjeni energijom nego u drugom gdje vas obuzima osjećanje nelagode, strepnje, sapletenosti … Na nekim mjestima, čak, možete se osjećati bolesno.
Metoda korištenja vidovitosti, bez pomoćnih sredstava koje koriste radiestezisti (visak ili rašlje), može biti toliko usavršen da je na ovaj način moguće selektirati posebna stanja energije preko šaka i stopala. Osnovna tehnika je- znati što pitati i vjerovati u svoje (od intuicije) dobivene odgovore. Sposobnost uspostavljanja dijagnoze o nekom stanju preko šaka, koja je povezana sa sposobnošću da vidimo ili osjetimo aure, može postati vrlo razvijena. Mnogi ljudi koji upražnjavaju ^ I KUNG (kineski sustav vježbi) ili jogu, vremenom su razvili ovu vještinu.

Ona se može razvijati i kroz sljedeće vježbe …

Na izvjesnom odstojanju držite ispružene šake ispred nekog “objekta” (kao što je biljka, drvo ili kamen). Potom mu priđite bliže … pa još bliže da biste osjetili njegovo energetsko polje. Obratite pažnju na suptilne razlike u osjetima koje dobijete od različitih objekata. Možete primijeniti isti metod i na zidove i podove, da biste zapazili gdje je energija jača ili slabija, gdje je ona više pozitivna, a gdje više- negativna.
Također, tu vještinu možete isprobati (i usavršiti) u namjeri pronaći gdje protječe vodena žila ili elektromagnetska energija pod zemljom.
Na neki način mehanički, ali vrlo učinkovito, tehnika ispruženih dlanova može se prakticirati na sljedeći način … Stanite prvo u opušten i uravnotežen stav.
Ispružite ruke, dlanovi su okrenuti prema dolje, podlaktice paralelne s tlom a ramena opuštena. Potom, lagano hodajte prema objektu koji “istražujete”. Kada mu priđete, dlanovi i podlaktice će vam se podići za koji centimetar. Kada prođete taj objekt, dlanovi i podlaktice će vam se vratiti u prethodni položaj.

Sličan ovom, jedan drugi “alternativni metod” vam se može učiniti prirodnijim … Riječ je o istom postupku samo, kada priđete objektu koga istražujete, šake će vam otići dolje, a kada se od njega udaljite one će se podići u prethodni položaj. Koji ćete metoda (od spomenuta dva) upotrijebiti isključivo od vas ovisi.
Bitno je, kada se jednom odlučite koji će to biti, nemojte ga mijenjati. Da bismo jasnije ilustrirali ovu tehniku, pretpostavimo da želite naći podzemni vodeni tok u nekom dvorištu ili u polju. Prvo pretpostavite gdje bi žila mogla se nalazi, a potom nastavite hodati u cik-cak maniru zmije (naprijed- natrag preko cijele oblasti koju istražujete) obilježavajući sva mjesta na kojima vam ruka pada (ili se podiže) sukladno metodom koju ste odabrali. Na kraju spojite točke koje ste obilježili i vidjećete obrise toka žile

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM