Astroportal

Fiksna zvijezda ANTARES u Strijelcu-Sa Fortunom ili njenim vladaocem u horoskopu: siromaštvo!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ukoliko ima osobnih točaka ili planeta u sektoru od 07 ° do 11 ° Strijelca, a posebno ukoliko je Strijelac ili Ribe Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas osobno.
Sve benefite tranzitne konjunkcije Mars / Saturn s fiksnom zvijezdom Antares mogu iskoristiti i pripadnici Sunčevog ili Ascendentalnog znaka Strijelca, posebno ukoliko je u osobnom horoskopu aktivan benefik (Venera, Jupiter) u odjeljku od 07 ° do 11 ° Strijelca.
POSEBAN OPREZ ukoliko je natalno malefik (Mars, Saturn, Uran, Pluton) u ovom zodijačkom segmentu.
SLABO PSIHIČKO STANJE ukoliko je natalna pozicija Mjeseca, Merkura ili Venere u zodijačkom odjeljku 07 ° do 11 ° Strijelca.

Dvosturko zvijezda, vatreno-crvena i smaragdno-zelena, smještena na Škopionovom tijelu. Dolazi od Anti Ares, što bi značilo “sličan Marsu” ili “Marsov Rival”. Ovo je bila jedna od četiri carske zvijezde u Perziji 3000. prije Krista, kada je kao Čuvar Zapada obilježavala jesensku ravnodenevicu. Ponekad je zovu i Shiloh i Kor Skorpio, iliti Škorpionovu srce.
Utjecaj: prema Ptolomeju ima prirodu Marsa i Jupitera. Alvidas navodi Jupiterov sekstil sa Venerom, ali to nije previše vjerojatno s obzirom na izrazito ratničku i zloćudnu prirodu ove zvijezde. Prouzrokuje zlobu, destruktivnost, liberalnost, slobodoumlje, zlokobne predznake i opasnost od kobnih događaja, a rodjene pod svojim utjecajem čini naglim, pohlepnih, svojeglavim i samodesruktivnim u svojoj tvrdoglavosti.

Jedna je od najmoćnijih zvijezda. Mahom donosi naglu slavu i uspjeh, ali ide iu krajnost, te može donijeti i velike gubitke i podložnost nevoljama, opasnostima i stradanjima.

Antares daje izuzetne sposobnosti na planu strategije, što ih čini gotovo nepobedivima u svim oblicima ratovanja. Za razliku od nasuprotne zvijezde Aldebaran, Antares usprkos mogućnosti postizanja velikog bogatstva u svojoj osnovi uopće nije vezan uz materijalni svijet. On svoj smisao traženje temeljnoj transformaciji i ispunjavanju ciljeva koji su iznad svakodnevnih normi ponašanja. Fomalhaut (3 stupanj Riba i 58 minuta) obilježava sazvždje Vodenjaka unatoč tome što se nalazi u obližnjem sazveždju Južne ribe. Ta zvijezda ustvari predstavlja riblja usta koja piju vodu koja teče iz urne Vodenjaka. Riječ je o vodi života koja sa sobom donosi kreativnu inspiraciju.

Za razliku od ostalih kraljevskih zvijezda, Antares uvijek sa sobom nosi i određene mračne Škorpionu teme. Zbog toga nije nimalo čudno što se ta zvijezda nalazi na Suncu Yoko Ono, Lennonove supruge i umjetnice, njemačkog filozofa Friedricha Nietzschea. Privlačnost poniranja u tamu došla je do izražaja i kod velikog psihologa Carla Gustava Junga – Antares skrasio na MC-u. Ova zvijezda ratnika u ovim modernim vremenima često je prisutna kod poznatih sportaša. Na Suncu ga ima košarkaš Michael Jordan, a na Ascendentu tenisač Boris Becker i boksač Ray Suger Leonard.

Na Ascedentu horoskopa: donosi bogatstvo i počasti, nasilje, bolest, dobrobit koja rijetko kad traje.

U Zenitu horoskopa: donosi počasti, zvanja i dobru sreću.

Sa Suncem: pretvorenička pobožnost, neiskrenost, počasti i bogatstvo završavaju padanjem u nemilost i propašću, vojni čin, opasnost od izdaje, počinjeno ili pretrpljeno nasilje, groznice i bolesti, ozljede desnog oka, nasilna smrt. Ako raste ili je u Zenitu ukazuje na velike počasti nasilno postignute, uz poteškoće i nedaće. Ako prisutan Saturn i Mars, na pomolu su zarazna oboljenja.

Sa Mjesecom: omiljenost, slobodoumlje, zanimanje za filozofiju, nauku i metafiziku, podložnost promjeni vjerskih uvjerenja, utjecajni prijatelji, povoljno za posao i kućna pitanja, aktivnost u lokalnim djelatnostima, izuzetna moć, slava i bogatstvo, koji pak nisu trajni, opasnost od nasilja , bolesti, davljenja ili ubojstva. Ako se nalazi u prvom ili desetom polju horoskopa, donosi počaasti i zvaanja, ali i puno opasnosti i nesreća. Podložnost sljepilu ili očnim ozljedama, naročito ako se Mars i Saturn nadju u isto vrijeme sa Regulusom. Ako se Saturn nadje sa Aldebaran, prijeti opasnost od smrti, vjerojatno vješanjem, a ako se zateknu Mars i Aldebaran, na pomolu je smrt od uboda, udaraca ili pada, posebno ako je na uglovima. Ako se neka zloćunda planeta stekne sa Aldebaran u četvrtom, sedmom, jedanaestom ili dvanaestom polju horoskopa, opasnost od smrti iznenadnim udarcem sablje, ubodom ili padom.

Sa Merkurom: sumnjičavost, pogrešne optužbe na račun prijatelja, nepopulatnost, korištenje crkvenog utjecaja u poslu, novac se zaradjuje polako i sa velikim poteškoćama, opasnost od bolesti po samog pojedinca i njegovu obitelj, te smrt nekog rodjaka kod kuće ili na putu.

Sa Venerom: neiskrenost, nepoštenje, energičnost i sposobnost, ali sebičnost; nepovoljno za dobit i zdravlje.

Sa Marsom: štetne navike koje jako utječu na život, svađe s prijateljima i rođacima, prilično povoljno za dobit. Ako Mjesec u isto vrijeme sa Aldebaran, prijeti smrtna opasnost od sablje ili ovjesa.

Sa Jupiterom: izuzetna vjerska revnost, bilo iskrena ili pritvoreničke, crkveno zvanje, sklonost dvoličnosti, dobrobit od rodjaka.

Sa Saturnom: materijalistička orijentacija, nepoštenje izazavno okolnostima okoliša, religiozno licemjerstvo, brojna razočarenja, gubici zbog svađa i pravnih poslova, neprilike zbog neprijatelja, mnogo neuspjeha, sputavanje od strane rodjaka, nepovoljno po obiteljska pitanja, mnogo bolesti i muka vezanih za djecu. Ako u isti mah i Mjesec sa Aldebaran, prijeti opsnost od smrti udarcem mača ili vješanjem.

Sa Uranom: nenormalne i ekstremne ideje, dvoličnost, laži i pretjerivanja, krajnje socijalističko usmjerenje, podbadanje na pobune, bezakonje i anarhija pa stoga i opasnost od uhićenja, privremeno siromaštvo, nesklad sa todjacima, veše od jednog braka, nepovoljno za djecu, nasilna smrt .

Sa Neptunom: prepredenost, inteliggencija, neuravnotežen i umno nezdrav, tajanstvenost uz djelomičnu otvorenost, nepoštenje, sklonost kradji, štedljivost, neiskrenost, čudne religiozne ideje, loša okolina, dobit preko teškog rada. Iznenadna i neočekivana smrt uslijed izdaje ili od strane neprijatelja, koji na taj način žele izbjeći odmazdu.

Sa Fortunom ili njenim vladaocem u horoskopu: siromaštvo.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM