Astroportal

Jarac i Ribe-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako se slažu Jarac i Ribe u horoskopu?

Riba, mutirajući znak, je generalno voljna prati Jarčevo vrlo spremno i sposobno kardinalno vodstvo zajedničke veze. Ne da Riba ne umije da nađe svoj vlastiti put u životu … već se radi o tome da Riba radije daje prednost i vodstvo partneru. Za uzvrat za jarčev zaštitu od hladnog i surovog svijeta, partner u znaku Ribe rado kreira svijet fantazije u kojem je Jarac rado viđen gost.

Jarac, zemljani znak Zodijaka, u spoju sa Ribom, vodenim znakom Zodijaka, pokazuje dovoljno potencijala za sigurnu i komfortní materijalnu budućnost. Vodi je potrebna država za osiguravanje strukture, dok je Zemlji potrebna Voda da bi bila rodna. Oba partnera u ovoj vezi teže prikrivaju svoje osjećaje, zato je komunikacija vrlo važna za održavanje harmonije. Da bi se izbjegli nesporazumi, ovo dvoje bi svakoga dana trebali zakažu vrijeme za duboku međusobnu komunikaciju.

U spoju Ribe i Jarca radi se o privlačnosti između dvije totalno suprotne prirode. Jarac je praktičan i stoji objema nogama na zemlji, savjestan je i podozriv, obazriv i opsjednut etikom teškog rada, dok je Riba jako spiritualna i veliki sanjar, uvijek u pokušaju da pomogne onima iz svoje okoline. Jarac i Riba su iskreni i privrženi jedno drugome, oboje zasnovani na dobrim moralnim gredama.

Oni obožavaju jedno drugo: Jarac voli plemenitu prirodu partnera u znaku Ribe, dok se Riba divi Jarčevom spremnošću i ustrajnosti. Ovo je veza kojoj može trebati malo duže vremena da se razvije, ali posjeduje potencijal postati vrlo jaka, jer bazira na saradnjiu obostranom ispunjenju svih potreba dotičnih partnera. Poteškoće se mogu pojaviti ako je Jarac previše prgav za nježna osjećanja Ribe – partner u znaku Ribe mora razumjeti da je to Jarčeva priroda a ne osobni i frontalni napad. Isto tako, Ribi će smetati Jarčeva karakterna crta tvrdoglavosti, ali će ipak pokušati s razumijevanjem i strpljenjem. Riba voli ugađa Jarcu, pa se taj servis i posveta dobro uklapaju s Jarčevom potrebom za dobro vođenim domaćinstvom i prezervaciji materijalnog dobra. Ova kombinacija obično dobro funkcionira i ugrožena je samo ako se u horoskopskim aspektima partnera nalaze ozbiljni konflikti. I dok god uspijevaju otvoreno i regularno da komuniciraju, imaju veliku šansu na dugotrajnu i isplativu vezu. Jarac je podanik Saturna a Ribom upravlja kombinacija Jupiterovog i Neptunovog djelovanja. Saturn je planet predanosti, autoriteta i odgovornosti.

Etiku i standarde postavlja Jupiter, dok dejstvo Neptuna stvara Ribi interesovanje za popularne medije, snove i iluzije. Ove se tri planete međusobno upotpunjuju, partneri imaju smisao za suosjećajnu pravdu i umeju biti jako posvećeni svom poslu. Najbolji aspekt veze Ribe-Jarac je fenomenalna sloga njihovih temperamenata. Dobra poslovna suradnja je vrlo moguća, uz obostrani respekt i samodisciplinu oba partnera.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK