Jarac-Mjesečni horoskop za prosinac 2021.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

U prvoj polovici mjeseca Jarčevima će se pojavljivati ​​emotivne prilike, ali vi često nećete biti sigurni je li to “ono pravo” i bit ćete prilično stegnuti i nisu voljni ih prihvatite. Ta neka vaša flertovanja kao da će ići dobro do određene točke, da bi se nakon toga ili raspršila ili pretvorila u prijateljski kontakt. Moguće je da vi neko izvjesno vrijeme ili maštate ili čeznete za jednom osobom, a tu se ne događa ama baš ništa konkretno. U svakom slučaju, sve ono što tijekom prve polovice bude nejasno, nesigurno ili “na domak ruku – pa ništa” – u drugoj polovici prosinca će se pretvoriti u već zaista snažne, opipljive mogućnosti. Itekako su vam naglašene predispozicije za ulazak u emotivni odnos i to s osobom za koju ćete odmah znati da odnos s njom nije nešto prolazno i ​​kratkotrajno. Jednostavno, naći ćete se. U pravo vrijeme, na pravom mjestu. U vašim emotivnim odnosima prosinca može biti itekako lijep mjesec. Vi i voljena osoba ćete uspijevati funkcionirate uglavnom u nekom laganom tempu, bez većih problema. Što više, ako se samo malo potrudite, možete u većoj mjeri unaprijediti svoju emotivnu priču. Zadnja dekada mjeseca može pokrenuti neka ozbiljna razmišljanja u vašoj glavi. Neki od vas će biti spremni da se odluče i za početak zajedničkog života, brak ili “rad” na prinovi sa voljenom osobom.

posao

S jedne strane – Venera u polju posla i novca donosi vam ozbiljno dobre mogućnosti za napredovanje, a Merkur u vašem znaku daje vam sposobnost, logiku i mogućnost da praktično primijeniti znanje i iskustvo koje imate. Ipak, kada pogledamo s druge strane – taj isti Merkur će biti retrogradan, pa ćete povremeno “kaskati” po pitanju obavljanja nekih obveza, imati probleme s dogovorima i teško nalaziti zajednički jezik s poslovnim partnerima. Također, Sunce je u vašem polju podsvijesti sve do kraja druge dekade mjeseca i tek će prelaskom u vaš znak dati onu pravu snagu i podršku. Očito, pred vama je jedan promjenljiv poslovni mjesec, kada ćete mnogo ulagati truda, a rezultatima, bar u prvoj polovici, i nećete biti zadovoljni. Ipak, povući ćete par solidnih poteza koji će pokazati da ni vi “niste za bacanje” i da itekako možete dati u poslovnom segmentu. U odnosu s nadređenima trudite se da budete korektni, čak i onda kada oni zahtijevaju previše od vas. Financijskim segmentom ćete biti uglavnom zadovoljni.

Zdravlje

Vi zdravstveno nemate lošu situaciju, ali ćete ipak do početka treće dekade funkcionirati u jednom smanjenom energetskom ritmu. Za mlađe pripadnike znaka nema veće problematike, dok bi stariji ipak trebali više da se pozabave svojim imunitetom, ali i kralježnicom, zglobovima, zubima.

Mitologija o Prometeju

Prometej (grč. Προμηθεύς) (lat. Prometheus) je, po grčkoj mitologiji bio sin Japeta i boginje Temide ili Okeanide Klimene i brat Atlasa. Prometej je stvorio čovjeka

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK