Astroportal

Jarac / Vaga-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Postoje unutarnja raspoloženja koja nije lako preživjeti. Zamislite čovjeka koji pokušava zadovoljiti svoje osobne ambicije, koji je čak spreman da se usredotoči samo na jedan cilj kako bi bio sigurniji da će ga postići, i koji malo po malo otkriva da gubi snagu. U lošim odnosima sam sa sobom, on zna da mora nastaviti s naporima kao automat, sa skoro mehaničkom odlučnošću, a druge stvari ga privlače, druge oblasti bude njegov interes, i on malo po malo otkriva da je život suviše tužan ako čovjek mora stalno da se bori sam protiv sebe.

Ipak, ovo je druželjubivo biće koje ne može stalno sebe da osuđujuje, voditi usamljenu borbu. Zato Jarac – Vaga ponekad ne zna više gdje je, i nije siguran u svoje dubinske sklonosti a ipak se drži nekih svojih uvjerenja i principa. Pošto je zarobljenik strogih principa stečenih tijekom odgoja, on teško može doseći prilagodljivu narav za koju osjeća da je moguća i kojoj njegova potreba za skladom teži. Njegovi estetski ukusi, njegov smisao za polusjenu u stalnom su sukobu s njegovim jasnim i apstraktnim duhom.

Ovu psihološku i intelektualnu dilemu on može pobijedi suzbijajući svoju osjetljivost u korist ponekad konformističke lucidnosti koja je u principu poštena i objektivna. U tom slučaju, sva snaga svijesti i dubina Jarca biće potvrđena u ovoj kombinaciji, ali istovremeno ublažena i predstavljena u dopadljivoj mjeri Vage koja će utjecati na razvoj ličnosti sposobne koristiti svoje snage na mudar i produktivan način, isključujući sukobe koje ovdje stvara čas pretjerano logičan znak, čas nekontrolirana osjećanja.

Iz ovog spoja rađa se tako gospodar vlastitih duševnih stanja i ogroman praktičan smisao koji se ne zadovoljava samo ostvarenjem isključivo individualnih prohtjeva, već osjeća i nephodnost činjenja za druge. Tražeći mnogo od drugih i od sebe same, ova ličnost se trudi oko sebe nametne vrlinu odmjerenosti i htjela bi da misli i djeluje u nekoj zlatnoj sredini, s mjerom koja svoju snagu crpi iz prirodnog autoriteta …

– taktični ste i miroljubivi, imate dara za mirenje, osjećaj za pravdu i za razvoj odnosa s drugim ljudima. Da biste zaista nešto ostvarili, potrebno Vam je partnerstvo. Uvijek pokušavate i mentalno i emocionalno izbalansirate stvari. Ipak, kada nešto stvarno poželite, odlučni ste i istjeruje stvar do kraja. Znate osvajate, pokazati umješnost i napravite neke ustupke kako bi lakše nametnuli svoje želje. Vi instinktivno znate kako se predstavite u najboljem svjetlu i, iako ste ambiciozni, niste spremni “prelazite preko mrtvih” da biste ostvarili svoje ciljeve.

Mnogima izgledate ukočeniji nego što ste u suštini. Teško pokazujete svoje osjećaje i više ste okrenuti tradicionalnom stilu i konzervativnim vrijednostima. Zbog toga bi drugi mogli pomisliti da ste teška i nezgodna ličnost, tim prije što se i sami često pravite bezosjećajni i blazirani. Ali, Vi i ja (budući da je to i moja kombinacija) najbolje znamo da u tome nema ni zrnce istine. Vi ste u suštini veoma sentimentalni i pritisnuti ste snažnim osjećanjem dužnosti, koje ponekad ide i do žrtvovanja …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK