Astroportal

Jarac / Vodenjak-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovo je pretežno dobra kombinacija znaka i podznaka, u kojoj se proturječne osobine oba znaka harmonično uklapaju. Intelektualne mogućnosti i originalnost Vodenjaka ovdje se kombiniraju sa velikom marljivošću i upornošću Jarca.

Jarac je sudbinski znak najdubljeg čovjekovog pada u materiju i on ukazuje “nedisciplinovanoj” Vodenjaku, žrtvi svjesnoj vlastite neobičnosti, na pravi put i time je spašava od nerealnih utopija. Time se rađa priroda svjesna važnosti koju može imati materijalno blagostanje, isključujući mogućnost da ono postane predmet gušenja duhovnih vrlina. Udružujući geometrijski duh i duh za finese, koncentraciju sa otvaranjem, hladnoću sa entuzijazmom, ova priroda postiže fenomenalnu lucidnost i određenu sposobnost rezonovanja.

I tako se, najzad, ova osoba oslobađa, lagano ali neizbježno, okova svojih principa i fiks – ideja, da bi se suočila sa stvarnošću, uz uvijek pozitivnu pomoć entuzijazma i uvećanu svijest o vrijednosti manje obveznih aspekata u životu. Među najkarakterističnije osobine ove kombinacije spada nepokolebljiva obrana univerzalnog ideala: neovisnosti.

Međutim, sva bića rođena pod ovim dvostrukim zodijakalnu utjecajem ne ostvaruju ovu zadivljujuću sintezu. Ima među njima onih kod kojih snaga osjeta nadilazi sposobnost njihovog dešifriranja. Oni imaju dojam da im se često događaju neke stvari ne mogu dosegnuti, krijući u sebi osjećanje manje vrijednosti i teško se oslobađajući izvesnog diletantizma. Za njih svijet ide prebrzo, događaji ih smućuju. Ali, izgleda da je ovo neophodna faza razvoja svih koji imaju ovu kombinaciju u horoskopu …

– Vi ste nekonvencionalni i otvoreni prema novim stvarima, skloni eksperimentiranju i vjerojatno živite intenzivnim životom – to je ono što Vas čini drugačijim od tipičnih predstavnika Vašeg znaka, Jarca. Drugima možete izledati čudno jer dosta često mijenjate raspoloženja. Djelujete samouvjereno, a kada postanete zreli odišu atmosferom: “Ako Vam se dopadam, baš lijepo – ako Vam se ne dopadam nema problema”. Međutim, Vi to zapravo ne mislite. Samo uživate biti drugačiji, čak se ponosite svojim individualizmom.

Ponekad ste ekscentrik koga ne brine što drugi misle – idete ka vlastitim ciljevima na svoj način. Možete biti i buntovni – ali uvijek s “razlogom”. Riječ je o Vašem “razlogu”. Vrlo ste napredni u svojim razmisljanjima a dobra koncentracija Vam ide u prilog. Oko Vas uvijek lebdi dašak misterioznog i jedinstvenog – volite neobične i daleke stilove. Uporni tragalac, imate strast za znanjem i ambicije da otkrivate nepoznato. Često zbog toga zaboravite da treba živjeti i privatni život. Ipak, sposobni ste za snažne strasti za koje nitko i ne pretpostavlja da postoje.

Imate veliku potrebu za orijentacijom i sredinom u kojoj ćete se izraziti, za bližnjima sa kojima ćete se identificirati da bi ojačali svoju osobnost. Ukoliko u blizini imate bića koja Vas razumiju, vole i znaju što znače odricanja, sve će ići kako treba. Ukoliko je suprotno (što je vjerojatnije), dobit ćete svoju slobodu uz mnogo lomova …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK