Astroportal

Jeste li znali da planete komponiraju Kozmičku simfoniju zvanu život?

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Jeste li znali da planete komponiraju Kozmičku simfoniju zvanu život? Svaka od njih ima svoj jedinstven ton ili zvuk kojim nam se obraća. Udružene pjevaju, sviraju i uobličuju Pjesmu stvaranja kreirajući sve što postoji; od najsitnijeg zrnca pijeska do najkompleksnije životne forme poput čovjeka.

Svaka od planeta ima jedinstvenu frekvenciju i vibraciju. Pošto se planete nalaze u suptilnijim sferama, njihove vibracije nisu dostupne uobičajenim osjetilima ljudi. Ipak, one su našle način kako komunicirati s nama, pošto je njihov utjecaj daleko sveobuhvatniji nego što su ljudi u stanju i da zamisle. Na ovoj zemaljskoj ravni one s nama komuniciraju kroz glazbu, i to preko oktava.

Uzmimo na primjer ton G. Njegovim dupliranjem od početnih 49Hz postupno ćemo doći do 98HZ, 196Hz, 392Hz i tako dalje. Nastavljajući s dupliranjem, prijeći ćemo slušni opseg i doći do jedne zanimljivosti. Kada vibraciju prevedemo u valnu duljinu, dobivamo jednu toplu narančasto-crvenu boju. Ova boja / frekvencija ima više značenja.

Ove vruće boje odgovaraju dvjema vatrenim planetima, Suncu i Marsu, koje svojom vatrenom prirodom potiču život i stvaranje. Također, crveno-narančasta je boja koja se od davnina koristi kod mnogih monaških redova istočnih tradicija, poput budističkih i hinduističkih. Svaka boja također predstavlja temperament kod čovjeka, a ove dvije boje daju dinamičan, snažan i vatren znak.

Promatrano fiziološki, ovaj ton potiče tonus svih mišića, stimulira produkciju spolnih stanica i djeluje stimulativno na rast i razvoj uopće. Jedna od oktave tona G isto tako predstavlja osnovu za DNK! Nošenje crveno-narančaste boje pozitivo utječe na DNK na taj način što ga dinamizira, odnosno pozitivno utječe na vibracije ovih molekula podižući razinu energije u tijelu.

Ako se meditira na ove boje, smanjuje se umor, podiže se energetska frekvencija tijela i osoba se potiče na aktivnost. Ako netko ima manjak energije, stalno je umoran i slično treba nositi odjeću u ovoj boji ili meditirati na crvene i narančaste geometrijske oblike.

Uzmimo za primjer još jedan ton, točnije oktave tona F. Ako vibracije ovog tona pretvorimo u vidljivu valnu duljinu, dobićemo zapravo dvije valne duljine, jednu na granici crvenog infracrvenog, a drugu na granici ljubičastog i ultraljubičastog spektra. Ova dva spektra predstavljaju granicu ljudskog vida.

Ove dvije valne duljine imaju više utjecaj na metafizičku prirodu nego na fiziološko-medicinsku strukturu ljudskog tijela. Ove dvije oktave pomažu kod brojnih vidova nervnog rastrojstva, kao i kod ektremno promjenjivog raspoloženja kada se iz stanja optimizma ide u stanje depresije. Ovi tonovi pozitivno utječu na psihu budući da imaju duboko opuštajuću frekvenciju. Ova dva raspona odgovaraju sjevernom i južnom Mjesečevom čvoru, Rahu i Ketu.

Zato kada sljedeći put čujete neki zvuk ili vidite određenu boju, zapitajte se koja bi to planeta mogla biti. Ako imate afinitet prema određenoj boji ili nijansi neke boje, to nije slučajnost. Vrlo je vjerojatno da ste preko te boje, frekvencije, povezani s određenim kompozitorom ili sa skladateljima Univerzuma koji vam se na taj način obraćaju.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK