Astroportal

Ji Djing heksagram 12 P’i Stagnacija

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

12 P’i MIROVANJE
Ovaj heksagram ukazuje na konfuznu situaciju, u kojoj stvari nisu onakve kakve izgledaju. Vrijeme je da se držite svojih principa i nastavite putem koji se vama čine ispravnim, ne dopustite da vas usmjeravaju drugi koji nisu dobronamjerni. Posebno ne dozvolite da budete upleteni u poslove koji mogu biti rizični, čak i opasni. Ako to učinite, imat ćete razloga da zažalite.

12 Pi, Zastoj
Gore: Cien – nebo, muškarac
Dolje: KUN – zemlja, žena

Zastoj izazivaju zlotvori. Predskazanja nagovještavaju zlo za pravog čovjeka, ali on ne smije zanemariti svoju pravičnu ustrajnost. Veliko odlazi, malo se približava.

ZASTOJ, MIROVANJE
Snage u prirodi su sve, bez iznimke, dospjele u potpuni ćorsokak. Nema odgovarajuće razmjene medu stvarima i ništa produktivno se ne može ostvariti. Prirodna suradnja koja potiče rast svih stvari je prekinuta i onemogućena. Komunikacijske veze su popucale. zato nije poznato što je potrebno za daljnji razvoj i on se ne može nastaviti. Kad razvoj zastane, nastaje ZASTOJ. Svaki vaš koristan uvid i ideja naići će na apatiju i odbacivanje. Vaša okolina nije prijemčiva čak ni za altruistički i nesebične pobude s vaše strane. Problem nije u vašim motivima. Bilo da vam je namjera brza zarada ili poklanjanje u dobrotvorne svrhe, ne možete postići ništa. ZASTOJ je neiscrpni izvor neosnovanih i apsurdnih nesporazuma.
ZASTOJ stvara pogodno tlo za propadanje i dekadenciju. Nedostojne osobe ili ideje mogu se uzdignu na vrlo utjecajne položaje. Politička i društvena sredina postaje stvarno korumpirana, i tu osobe od načela ne mogu učiniti ništa osim da sačekaju menu zbivanja. Vodje sada nisu u kontaktu sa svojim sljedbenicima, a društveni sustavi gube na značaju. Ljudi se postupno gube u labirintu suprotnih, neusuglašenih ciljeva i stavova i svuda se osjeća nepovjerenje. Sve stvari dospijevaju do mrtve točke i stoga se ljudima više ne može pomoći.
Intenzitet vašeg društvenog života je opao zahvaljujući nedostatku dubljeg razumijevanja među ljudima. Umjetnički poduhvati, ranije hvaljeni kao brilijantni ili avangardni, sada izgledaju bezvrijedno, nenadahnuto. Istinski velika i nadahnuta djela bivaju potpuno zanemarena. Unatoč svemu, ne dovodite u sumnju svoju unutarnju viziju i etiku. ZASTOJ je teško vrijeme i vi stvarno tu ne možete ništa učiniti. Ako sudjelujete u društvenim aktivnostima, povući će vas nepovoljna atmosfera, pa ćete i sami početi stagnirate. Morate, po bilo koju cijenu, izbjeći konfuziju koja nastaje kada kosmosom zavlada potpuni razdor. Povucite se.
Ne pokušavajte utječete na druge pošto to nije moguće. Nemojte kompromitirati svoja načela niti snižavati svoje standarde, jer kaosu nema kraja i ništa razumno se ne može postići. Jer, bivacima sve dublje i dublje uvučeni u beskrajni nered.
Ignorirajte primamljive nagrade i unosne zarade zbog kojih biste zauzvrat morali sudjelovati u situaciji razdora – cijena za to biće vaš poštenje, a ona je previsoka. Bolje je da, dok razdoblje ZASTOJA ne prođe, prikrivate svoja uvjerenja i udaljite se od svake situacije koja bi u vama mogla izazvati konflikt.
Odnosi su sada zapleteni, pa ste možda već uplovili u more nesporazuma i loših komunikacija. Držite se hrabro i postojano za kormilo svojih vrijednosti i ne gubite vjeru u sebe, jer će ova vremena zasigurno proći. Sve ovo vrijedi i za zdravstvene probleme.
Uspjet ćete ih pobijedite jedino oslanjanjem na vlastite snage. Trigrami se u ovom heksagramom nalaze u jukstapoziciji Cien, kreativnost, pomiče prema vrhu i tako udaljava od KUN, prijemljivosti. Korisne i važne komunikacije onemogućene. Zbog djelovanja jakih suprotnih struja, ZASTOJ bez pokretnih linija pokazuje da predmet vašeg pitanja nije, niti će ikada biti, u harmoniji sa širim pravcem vašeg života.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM