Astroportal

Ji Djing heksagram 20 Kuan Promatranje

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

20. KUAN (RAZMIŠLJANJE)

Ovo je vrijeme za razmišljanje. Pažljivo razmotrite vlastite misli, emocije, želje i moguće poteze. Ne donosite nagle odluke: razmotrite stvari u svim mogućim aspektima.

Razmatranje. Obred je obavljen, ali žrtva nije prinesena. Iskrenost ulijeva poštovanje.

PROMATRANJE, PROMATRANJE
Godišnja doba se slijevaju jedno u drugo po utvrđenom redoslijedu, odstupajući samo unutar sebe, ali nikada u međusobnom odnosu. Ta pravilnost je vidljiva u svim pojavama, od kretanja u solarnom sustavu do ustaljenih selidbi životinja. Sva kozmička materija podliježe zakonima cikličkog kretanja, pa i sudbine civilizacija i pojedinaca nisu nikakav izuzetak. Zato posmatranje kosrničkih zakona i njihovih posljedica na vaš i na tuđi život, možete steći predstavu o obrascima koji su utkani u zbivanja.
Takav uvid je izuzetno moćan, i darovita priroda ga može upotrijebiti da ovlada sobom i svojom okolinom. Kao što je život pojedinca sastavljen od godišnjih doba – proljeća inspiracije, ljeta rada, jeseni upotpunjenja i zime odmora i promatranja, tako i sve ostale svjetovne pojave imaju svoja godišnja doba. Da bi dokučili značenje i tendenciju sadašnje situacije, pristupiti joj imajući u vidu koncept jednog predvidljivog rasporeda godišnjih doba.
Promatranjem sadašnje situacije i izdvajanjem onoga što joj je neposredno prethodilo, možemo utvrditi što će uslijediti.
Čovjek nerado prihvaća činjenicu da posjeduje urođenu sposobnost predviđanja skrivenih tendencija, pošto Je čovjek rijetko svjestan što istinski želi. A, u stvari, osoba koja hrabro i objektivno promatra na ovaj način, može vremenom ovladati svojim svijetom. Kada postane dio kosrničkog zakona, čovjek na sve reagira spontano i prikladno. Istovremeno svi bivaju poneseni snagom njegovog prisustva. Ovakav čovjek postaje pravi vođa, jer ne vlada silom, nego božanskom inspiracijom.
Iskoristite vrijeme POSMATRANJA da se nesputano krećete u društvu. Saslušajte pažljivo nove ideje i onda ponudite svoj savjet. Ljudi će upijati vaše riječi. U vođenju poslova, vaš će ideje dobiti na težini. Iskoristite sve mogućnosti istraživati, promatrate, i mijenjati praksu ili taktiku koja se čini neprikladnom. Kada slijede uzor iskrenog promatranja bez zadnjih namjera, među ljudima se uspostavlja uzajamno povjerenje.
Pošto shvatite što da činite, i pravilno se odazovete na to, u osobnim odnosima se neće javljati problemi. U zajedništvu i suradnji možete svoje odnose podići na jedan viši osobni ili društveni stupanj.
Imajte na umu da je ovo vrijeme kada i drugi također promatraju vas. Kada vas podupiru zakoni i ~ nage kosmosa, vaš položaj postaje istaknut i očigledan, kao uostalom i vaš utjecaj. Sto se – u želji da bolje vidite iposmatrate – većma penjete na viši položaj, to i sami postajete vidljiviji.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM