Astroportal

Ji Djing heksagram 21 Shih Ho prekraćivanjem

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

21 SHIH HO prekraćivanjem
Ograničenje je ključni faktor u situaaciji u koju ste upleteni, u problemu s kojim ste zaokupljeni. Nemate potpunu slobodu akcije i na stazi koja vodi prema vašem cilju ima prepreka. Te prepreke moraju biti uklonjene: morate poduzeti odlučujuću akciju, probiti barijere koje vas koče i krenuti naprijed u pravcu kojim želite ići.

21 Ši ho, Glodanje
Gore LI – požar, ljepota
Dolje: dzenova – grom, pokret

Glodanje. Uspjeh. Vrijeme je povoljno za učvršćivanje zakona.

REFORMA, GLODANJE
Došlo je vrijeme za korjenitu REFORMU. Bilo da je u pitanju nedolična osoba koja radi protiv vas, ili vam se neka situacija prepriječila na putu – u svakom slučaju vas nešto ometa u namjerama. Prepreku treba pronaći, izvući na svjetlost, i reformiranjem eliminirati. Uspjeh će se ostvariti kroz provedbu zakona i dijeljenje pravde. Ne postoji mogućnost kompromisa niti nada da će problem sam od sebe volšebno nestati.
Ne možete ga racionalizirati ni ignorirati ni izvrdati. U pitanju je opipljiva, realna, samonikla barijera i mora se oštro reformirati prije nego što uzrokuje trajnu štetu. U područjima društvenih odnosa i politike, neophodno je strogo pridržavati se postojećeg pravosuđa. Društvo lišeno pricipa i jasnih zakona je skupina zalutalih ljudi.
Ako ste vođa, budite inicijator i pobornik pravednih, zdravorazumskih i brzih zakona i uspostave reda; ako ste sljedbenik, sada je vrijeme da podržite sebi nadređene osobe koje će ostvariti korjenitu društvenu REFORMU.
Osobni odnosi bez preciznih dogovora, razumnih očekivanja, međusobnog uvažavanja i jasnih planova za budućnost sada su u opasnosti da se rastoče u kaosu. Nesporazumi i pometnja postaće uobičajna pojava ukoliko se ne poduzme čvrsta i razumna akcija onemogućiti sve što je na putu zajedništvu. Postoje vremena kada treba izbjegavati konfrontacije, prikrivati ​​duboka osjećanja ili se povući i pričekati povoljniji trenutak za akciju. Ovo nisu ta vremena. Energična REFORMA donijet će dobre rezultate.
Nikada vrijeme nije bilo povoljnije za preispitivanje svoje ličnosti i otkrivanje u kojoj su mjeri obmane, racionalizacije ili navike, uzurpirale sposobnost rasuđivanja. Dvosmislena i nestalna načela, po pravilu, vaš život čine neizvjesnim, nenadahnuto i besmislenim. Saznajte što istinski hoćete; saznajte što je to što vas usklađuje s Jastvom i sa okolinom. Neka vam to bude osnovna smjernica i princip. Ostali faktori koji
povremeno preuzimaju kontrolu nad vašim ponašanjem ili zdravljem moraju se odstraniti kao smetnje. Budite čvrsti, hladnokrvni, blagi i odlučni u namjeri da ih odstranite i tako izvršite preobražaj i reformu svog Sebstva i svoje životne sredine.
Bura već duže vremena bijesni oko predmeta vašeg pitanja. Donji Trigram dzenova, pokret, u svom napornom kretanju naviše, iskri i seva u gornjem trigramu, Ll – dramatičan susret dviju elementarnih sila uzrokuje strahovitu kakofoniju i konačno – oslobađanje statičnog napona kao pred oluju. Bez varijabli linija, korjenita REFORMA je neophodna u vašem životu. Izazvat spektakularne reakcije, ali će vas osloboditi od napetosti koje vas sprječavaju da postignete svoje namjere.

Struktura Ji Djinga

Predanje kaže da je legendarni Fu Hsi prvi izumio linijske cjeline knjige. Predanje dalje prikazuje da je sadašnja knjiga nastala poslije revizije dvije ranije knjige,

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK