Astroportal

Ji Djing heksagram 23 Po Raspadanje

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

23 PO raspadanja
U ovom trenutku gotovo svaka namjerna kreativnost samo će pogoršati stvari. Ne poduzimajte nikakve nove projekte ma koliko vam sigurni izgledali, a stare ne ubrzavajte. Ovo nije vrijeme za ekspanziju ili povećanje vaših obveza, bilo da su financijske, društvene ili emocionalne prirode. Možda ćete prolaziti kroz teškoće ili ćete ih sresti u situaciji koja vam je od velikog značaja. Suprotne faktore koji vas muče nemojte izravno napasti u ovom trenutku. Ostanite mirni i stvari će se popraviti bez intervencije s vaše strane.

23 Bo Odvajanje
Gore: GEN – planina, čvrstina
Dolje: KUN – zemlja, žena

Odvajanje. Nema koristi od kretanja ni u jednom pravcu.

PROPADANJE, RAZDVAJANJE
U svim područjima života proces PROPADANJA sada je vrlo izražen. Inferiorni elementi, kao i osobe koje ih utjelovljuju, preuzeli su potpunu kontrolu nad situacijom.
Proces PROPADANJA će nastaviti da se odvija do kraja, a uzvišeni čovjek tu ne može ništa učiniti osim čekati. Vremenom će se situacija preokrenuti na bolje.
U vezi političkih zbivanja i vlasti, sada se može očekivati ​​naglo PROPADANJE ili prevrat. Tome kumuje mnoštvo nekompetentnih osoba koje su zauzele visoke položaje. U dugom razdoblju pisane kineske povijesti, kada se Ji Đing često upotrebljavao i kao priručnik za vođenje politike, ovakvi padovi su se podrazumijevali i očekivali. Originalni tekst heksagrama kaže: “Uzvišeni čovjek se s poštovanjem ophodi prema razdobljima uspona i padova, veličine i propadanja, koje nam otkrivaju nebeska tijela”.
Tekst dalje upozorava na opasnost od brzopletog napredovanja. Najbolje je pričekati prođu teška vremena i zaštite sebe tako što ćete se usredotočiti na pomaganje svojih bližnjih.
Vrijeme također zahtijeva oprezno razmišljanje kada su u pitanju poslovne i financijske stvari. Ako je moguće, ne treba činiti ništa što bi donijelo osobnu korist. Time ćete samo posrnuti u neprilike i mogući pad. Situacija je u rukama osoba kojima nedostaje svjetla vizija. Pričekajte da se okolnosti promjene, au međuvremenu se pozabavite učvršćivanjem svog položaja. Velikodušno pružajte ruku onima ispod vas i učvrstite s
njima dobre odnose. To će vam osigurati siguran oslonac u razdoblju čekanja.
Vrijeme je složeno iu društvenom smislu, jer postojećoj komunikaciji s drugima također prijeti PROPADANJE. U društvu se ponašajte smjerno i rezervirano i izbjeći ćete nesporazume. Ako ste umjetnik ili se bavite nekom djelatnošću kroz koju se vrši utjecaj na okoliš, niste mogli izabrati gore vrijeme za stjecanje podrške publike. Ako ste u mogućnosti izbjeći neki društveni skup, učinite to.
Ukoliko postoji racep u osobnim odnosima, sada se on ne da lako premostiti. Ostanite za sada tihi i mirni i, ako možete, velikodušni prema bližnjima, te im pružite podršku. Onda, kada se stvari poprave, što će se prirodno i dogoditi, otkrit ćete da ne samo da ste uspjeli sačuvati svoje odnose, nego ste ih još i učvrstili.
U ovo vrijeme su zdravlje i unutarnji razvoj daleko od idealnog zahvaljujući negativnim energijama koje Vladaju vašom okolinom. Nikakvim trikovima ne možete zaustaviti proces PROPADANJA. Jedino će vrijeme učiniti svoje. Njegujte pažljivo svoj um i svoje tijelo. Potražite mudrost u prihvaćanju stvari onakvih kakve jesu.
Donji Trigram, KUN, pokornost, pokorava se nekretnine gornjeg trigrama, GEN.
Kada se PROPADANJE dobije bez pokretnih linija, ono označava situaciju koja ne pruža mnogo nade. Ništa nije pod kontrolom, a vaši interesi se ne uzimaju u ozbiljno razmatranje. Obnovite i učvrstite svoj položaj čineći dobro drugima. Ako postoji izlaz, on leži u pokornosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM