Astroportal

Ji Djing heksagram 25 Wu Wang Iznenađenje

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

25 WU WANG IZNENADJENJE
Djelujte sukladno vašom unurašnjom prirodom – stvarnim željama vašeg tajnog Ja. Ako tako učiniti, ako ustrajete u naporima da dobijete ono što je pravo za vas, uslijedit dosta sreće. Ako prihvatite suprotan kurs (uporno nastojeći udovoljite drugima više nego sebi) rezultati će biti nepovoljni.

25 Vu vang, Nevinost, Neočekivano
Gore: Cien – nebo, muškarac
Dolje: dzenova – grom, pokret

Nevinost. Najveći uspjeh. Istrajnost na pravom putu donosi nagradu. Oni koji se suprotstavljaju ispravnosti idu u nesreću. Nije povoljno imati određeni cilj.

ČESTITA NačiN
Ovaj period traži da se čovjek prepusti kozmičkim strujanjima. To treba učiniti prije nego poduzmu bilo kakva akcija, jer se, u protivnom, ne mogu izbjeći pogreške.
Akcije koje se izvode s savršeno razumnim i dobro pripremeljena planom, završit u neprilikama i pometnji. Za usklađivanje svoje akcije s kozmičkim, neophodno je da se držite čestom JEDNOSTAVNOSTI. Preispitajte svoje motive. Bit će da je u njima uzrok vašim nevoljama. U ovo vrijeme treba delati bez svjesnog cilja, bez nečistih motiva i sa potpunom čestitošću. Nemojte težiti nagradama za svoja djela niti lukavo usmjeravati svoje akcije da bi iz njih izvukli osobnu korist. Neka vaš akcije budu djetinje nevine i jednostavne, a reakcije spontane.
Vaši impulse treba razvijati i modificirati u pravcu prirodne čistoće. Vaša osnovna briga treba da je očuvanje dobrog zdravlja, pružanje pomoći drugima, i prikupljanje vrijednih informacija. I ne zaboravite: bez karakterne postojanosti i etičnosti, sada ne smijete imati povjerenja i pratiti svoje instinkte, jer bi vas to sigurno odvelo u opasnost. Put do vašeg cilja je neizravan. Oslonite se više na svoje unutarnje vrijednosti
nego na lukave strategije. To vas neće skrenuti s puta uspjeha – baš naprotiv.
ČESTITA NačiN će spontanom kreativnošću obogatiti mnoga područja vašeg života. Svojoj okolini ćete djelovati nadahnuto i briljantno, i tako sebi osigurati veliki utjecaj. Iako ste učitelj, vođa ili glava obitelji, iskoristite uvide koji se javljaju tijekom razdoblja čestom JEDNOSTAVNOSTI da bi zadovoljili potrebe onih koji se na vas oslanjaju. Učinite to bez ikakve primisli, odnosno bez prikrivene želje da time
dobijete na statusu.
Važno je stalno imati na umu da su kozmički zakoni božanski i da ne prate nužno čovjekove želje i ljudsku pravdu. Zato, ako delate ČESTITO i JEDNOSTAVNO, doživjet ćete stvari neočekivane, izuzetne, nepredviđene. Budite spremni na iznenadne obrte događaja. Oživjet će nove ideje, ali imajte u vidu da su počeci uvijek praćeni mnogobrojnim komplikacijama.
Faza čestom JEDNOSTAVNOSTI bi sada mogla označava osvježavajući predah u vašim osobnim odnosima. Spontanost će donijeti veliko zadovoljstvo i otkriti vam prave osjećaje i motive, dok bi spletkarenje samo zakompliciralo stvari i odvelo u moguću propast. Samo ČESTITA NačiN u odnosu može oboje uvesti u neistražene, nove, neočekivane sfere od obostranog interesa. One koji su zastali pred nekim posebnim pitanjem će spontana akcija dovesti do vrlo kreativnih i originalnih rješenja. Budite jednostavni u pristupu i sa problemom se
ne konfrontirajte izravno. Spontana kreativnost u gornjem trigramu, Cien, probudena je i pojačana snažnim pokretom donjeg trigrama, Jenny. Kada nema varijabli linija, pojačana je mogućnost neočekivanog obrta. Možete biti sigurni da ono što će se dogoditi, nije ni u kakvoj vezi s onim što ste očekivali. Jedan prilagodljiv stav će vam pomoći da ne učiniti pogrešku.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM