Astroportal

Ji Djing heksagram 40 Chieh Oslobodjenje

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

40 CHIEH Mobile
Vrijeme je za neustrašivost. Krenite u napad, suočite se s problemima u vašem životu, razbijte barijere koje su vas držale daleko od vaših želja. Budućnost je važna, stoga ne razmišljajte o prošlosti ili o pogreškama drugih.

40 Sje Oslobađanje
Gore: dzenova – grom, pokret
Dolje: KAN – voda, ponor

Oslobađanje. Jug i Zapad su povoljni. Ako se odlaskom ništa ne dobiva, onda povratak donosi sreću. Ako se odlaskom nešto dobiva, onda treba požuriti.

rasterećenje, OSLOBAĐANJE
Napetosti će popustiti ako odmah poduzmete čvrstu i odlučnu akciju. Slično olujnom nevremenu koje oslobađa napetost u atmosferi, pravo je vrijeme da se oslobodite bojazni i zlovolje. Ovo treba uraditi odlučno i bez oklijevanja da bi se situacija što prije vratila na normalu. za uspješan ishod vrlo je važno da se pravovremeno rasteretite od problema.
Kronični politički problemi nisu više nerješivi. Sada imate moć otkloniti prepreke na putu napretka. Učinite to brzo i bez premišljanja. Ako je moguće previdjeti neke ranije pogreške i oprostiti uvrede, učinite to, jer što prije se napetosti riješe, to bolje za sve. Ukoliko se nalazite u središtu neke nepodnošljive situacije ili intrige, onda je možda došlo vrijeme da se sasvim ukloniti iz nje. Kojim god pravcem krenuli, delajte
brzo! Nemojte odugovlačiti. Pravovremeno rasterećenje od stresova koje donose problemi upravljanja i vlasti, sada će donijeti sreću.
Osobe i problemi koji su uporno stajali na putu uspješnog poslovanja, sada se mogu zaobići. Mnoge ranije teškoće riješit će se s lakoćom, i vi ćete odahnuti. Pustite ih! Vaša osnovna briga treba biti ponovno vraćanje na regularnu i ustaljenu shemu života.
Vaši odnosi s drugima biće manje kruti kada oslobođene napetosti ustupe mjesto opuštenom osjećaju RASTEREĆENJA.Vi možete sada uspješno riješiti te komplikacije nastale uslijed nepovoljnih društvenih aranžmana. To treba učiniti bez Kašnjenja i bez drame. Nema razloga da se jadikuje nad prošlošću ili da se slavi nastupajuće rasterećenje. Obavite ono što treba tiho i mirno, i nastavite sa svojim poslovima.
Razdoblje napetosti i briga prestaje i u vašim osobnim odnosima. Iskoristite ga zaboraviti prošlost. Rasterećenje od emocionalnih poteškoća i briga pružit će vam šansu za nov početak sa voljenom osobom. Držat ćete, u stvari, da je ovo vrijeme neobično erotično. Kada se RASTERETlTE, pošto oluja prođe, vaš duh će se sasvim osvježiti. Raščistiće se oblaci i budućnost će još jednom izgledati svjetla. I, pošto se odlučno obračunate
sa skorašnjim emocionalnim padovima i patnjama, ukazaće vam se izvanredne prilike za osobni napredak. Na posljetku, javit će se višak energije i jedno jasnije viđenje vanjskog svijeta.
KAN, teškoća, iz donjeg trigrama stimulira na aktivnost dzenova, pokret, u gornjim sferama. Takva interakcija donosi blagodet. Kada se nijedna linija ne mijenja, to signalizira jedan unutarnji proces rasterećenja, možda zamiranje neke nezdrave navike ili negativnog obrasca ponašanja. A možda ćete se riješiti neke predrasude koja je kočila vaš razvoj ili nerealne opsesije koja vam je oduzimala energiju. Kakva god bila priroda unutarnjeg rasterećenja, ono predstavlja trajno poboljšanje u vašem osobnom razvoju.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM