Astroportal

Ji Djing heksagram 42. I Porast

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

heksagram 42. I Porast
“Vladati znači služiti” – jedan je od temeljnih aksioma mudraca koji su sastavili “I Ching”.
Trenutak je da vam ovo pravilo bude stalno na umu. Ako ste svjesni potrebe da razmotrite zahtjeve drugih možete se uspješno angažirati u smionim pothvatima i kreirati veće promjene u životu.
Iznimno velika količina energije struji postojećom situacijom. Tako mnoge stvari postaju moguće, čak i vrlo teški poduhvati. Sada je važno da dobro iskoristite ovo vrijeme, jer će se uvjeti promijeniti. Slijedite svoje svakodnevne ciljeve i budite ustrajni u tome. Da bi ostvarili uspjeh nagoviješten ovim heksagramom, imajte na umu da vaši ciljevi trebaju donijeti DOBROBIT čitavoj zajednici. Energija koja vam je dostupna može se korisno primijeniti samo na plemenita nastojanja.
Ako ste vođa, poslodavac, direktor ili neka druga utjecajna figura u zajednici, sada je povoljno vrijeme da pokažete velikodušnost prema podređenima. Možda će se od vas zahtijevati da žrtvujete nešto od svog osobnog imetka za tuđu dobit. Ovakvim gestama se ostvaruje izuzetna DOBROBIT za čitavo društvo. Ljudi, dirnuti vašim ponašanjem, odano i požrtvovano posvetit se zajednici. Kinezi za ovaj heksagram kažu: “Ispravno vladati znači služiti.”
Oni koji se bave političkim i poslovnim stvarima će sada moći uspješno iskoristiti taj moto za sospstvenim DOBROBIT, pod uvjetom da su im ciljevi časni. Vrijeme je, između ostalog, idealno za dobrotvorni rad. Ono će vam otvoriti puteve ka još neistraženim područjima potencijalnog napretka. Plemenite akcije će obogatiti i društvene, obiteljske i liačne odnose. A možda su vam ciljevi sada okrenuti prema unutra, ka osobnom razvoju? Zbog obilja dobronamjernih utjecaja koji vas okružuju, pruža vam se izvanredna šansa za samorazviće. Bilo da želite prekinuti sa starim navikama ili pokrenuti nove aktivnosti, sada su snage pravilno raspoređene. Ovo je posebno povoljno vrijeme prekinuti s samopolvađujućim navikama i učvrstite u sebi zdrav temelj kroz crtu suštinske dobrote, osjećaj za egzistencijalni smisao i perpsektiva življenja. Kada odbacite loše navike, vidjet ćete da u vama mogu uhvatiti korijena bolji i napredniji oblici ponašanja. Samosvijest i samodisciplina su ključevi ovakvog preobražaja. A ljudska dobrota – njegov rezultat.Dobitak. Povoljno je imati određeni cilj i preći veliku vodu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM