Astroportal

Ji Djing heksagram 5 Hsu Strpljenje

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

5 HSU ČEKANJE
Potrebni su iskrenost i ustrajnost. Ako pokažete oboje, bicete uspješni i dostići ćete željene ciljeve. Morate, međutim, biti odlučniji.

5 Xi, Proračunato nedelanje
Gore: KAN – voda, ponor
Dolje: Cien – nebo, muškarac

Proračunato nedelanje. Iskrenost donosi slavu i uspjeh. Istrajnost na pravom putu donosi sreću. Korisno je prijeći veliku vodu.

proračunato IŠČEKIVANJE
Morate proživite razdoblje proračunatog ČEKANJApre nego što se vaše potrebe usklade sa kozmičkim gibanjima. Mnoge oblasti su pod utjecajem značajnih promjena. A uz pomoć energije promjene, rađaju se nove ideje, izbijaju neprijateljstva, formiraju ortakluci i udruge, sustavi propadaju, a uspostavljaju se novi, kolektivni ciljevi. To je vječni tijek kome su podvrgnute sve zemaljske stvari.
Promjena je zahvatila i predmet vašeg pitanja. U suštini je ovo je opasno vrijeme, pošto elementi obuhvaćeni situacijom nisu direktno pod vašom kontrolom. Možda slutite neku prijetnju ili iščekujete ishod odluke koja bi mogla imati dalekosežan utjecaj na vas. Upamtite, briga bi vam samo unijela pomutnju i zebnju i prepustila vas kaosu. Uzrujavanjem gubite dragocjenu energiju, a kada dođe vrijeme za djelovanje, i moć pravilnog rasuđivanja.
Da biste sada postigli svoj cilj, treba pričekati vam okolnosti krenu na ruku. Strpljivo sačekajte. Njegujte i jačajte sebe za budućnost. Pokušajte sagledate stvari pažljivo, bez opterećenja koja nastaju od iluzija i strahova. Suočite se s činjenicama. Ako ste svjesni svojih slabosti i prednosti, znat ćete što vam je činiti kad stigne vrijeme.
Na kraju ćete doživjeti uspjeh. U međuvremenu je vaš javni nastup od ključne važnosti za ishod situacije. U razdoblju proračunatog ČEKANJA vaše samopouzdanje će biti na ispitu. Upravo sada morate pokazati samopouzdanje. Nemojte glasno izražavati sumnje u vezi prošlosti i budućnosti. Živite do kraja u sadašnjosti.
Usmjeravajte misli i riječi pozitivno, uz jedan siguran i veseo nastup. Tako ćete zadobiti povjerenje drugih i učvrstiti vlastitu sigurnost.
Unutarnji razvoj nalazi sada svoj vanjski izraz u koncepcijama koje se mogu naći u osnovi nekih duhovnih disciplina kao što su, primjerice, joga vježbe. Određene vanjske poze kojima se uspostavlja ravnoteža i disciplina, odzvanjaju srodno iznutra, u duši. Takva povezanost unutarnjeg i vanjskog stvara jednu osjetljivu, prosvetIjenu svjesnost, pa čitava ličnost počinje zrači zdravljem i blagostanjem.
U grupama ili u osobnim odnosima, svi su uključeni u situaciju koja zahtijeva proračunato i mirno ČEKANJE. Treba shvatiti da okolnosti ni od koga ne ovise.
Tu je sudbina umiješala prste. Svaka reakcija na njih sada bi bila nepromišljena i pretjerana zato veselo podržavajte i potičite jedni druge.
Kreativnost i snagu nižeg trigrama Cien, drži pod kontrolom duboko. misterija gornjeg trigrama, KAN. Proračunato ČEKANJE u statičnom obliku nagovještava da je rješenje pitanja izvan vašeg dohvata. Vaš cilj traži jedno dublje razumijevanje elemenata u igri. Sada se ništa ne može učiniti, i na čitavu situaciju treba gledati pozitivno, kao na jednu značajnu fazu u procesu sazrijevanja.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM