Astroportal

Ji Djing heksagram 51 Chen Grom

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

51 CHEN POTICANJE
Vrijeme iznenadjenja i to iznenadjenja koja vam neće biti nimalo ugodna. Neka vas savlada zapanjenost. Umjesto toga, pažljivo razmislite osvom životu, sadašnjem i prošlom, ispitujući prirodu akcija koje ste poduzimali i vaš motive za to.

51 Jen Grom
Gore: DŽEN- grom, pokret
Dolje: DŽEN- grom, pokret

Grom. Uspjeh. Grom dolazi uz urlik koji ledi srce a potom se pretvara u bučnu radost, plašeći ljude na 100 lija naokolo. On, međutim, nije prosuo žrtveno vino.
LI – Kineska mjera za dužinu; jedan LI je oko 500 metara.

SNAŽAN POTRES
Nagomilana kinetička energija u kosmosu će iznenada provaliti i ispoljiti se u vidu SNAŽNOG POTRESA. Kao zastrašujući grom koji se prolama narušavajući tišinu pred oluju, on će uliti u srca svih koji ga čuju poštovanje prema nadmoćnim silama prirode. Strah će pokrenuti sva bića u kosmosu. To kretanje će biti obazrivo, a obazrivo kretanje donosi uspjeh.
Ovo vrijeme podsjeća na rano proljeće, kada prirodne sile pokreću i potiču svekoliki rast. U ljudskim djelatnostima hexagram se ispoljava kroz nagli obrt događaja sličan snažna potresa, jednom nepredviđenom, kataklizmičnom zbivanju, potaknutom nevidljivim, ali nepopustljivim silama. Ako vaša prva reakcija strah i poštovanje, sreća će uslijediti. Doživljavajući s ushićenjem sile koje gromovito utječu na vaš život, doći ćete u bliži kontakt sa svojom unutarnjom prirodom. Imajući bolji uvid u svoje reakcije, lakše ćete odrediti što je najbolje za razvoj vašeg karaktera.
Jednom kada SNAŽAN POTRES prođe, kao grom pred oluju, vaša napregnuta pažnja i oprez će se provaliti u neopisivu radost. Pošto ste preživjeli zastrašujući trenutak, on će vam uliti samopouzdanje da se možete nositi sa svime što će uslijediti. Ako naučite reagirate sukladno vrlinom i držite pritom spokoj istaloženost, uspjeh je u vašim rukama. Staloženost i unutarnja snaga su odlike istinskih vođa, ljudi koji mnogo mogu pridonijeti društvu. U vremenima snažnih potresa imate mogućnost, ponašajući se staloženo i uravnoteženo, dobijete na društvenom ugledu.
Ovo je vrijeme kada je na ispitu čovjekov odnos prema cjelokupnoj vanjštine. Nastavite s onim što ste započeli i držite svoj život pod kontrolom. Nesređeni odnosi i nedovršeni poslovi, stvorili bi smetnje u vremenima snažnih POTRESA. Međutim, ako vas potresi pokrenu unijeti novine u svoj život, u svoje odnose iu Jastvo, to može samo biti dobro za vas.

Kada se hexagram javi u statičnom obliku, očekujte vremena neprekidnih snažnih POTRESA. Jedina predvidiva stvar u vezi onoga što dolazi je nepredvidivost SNAŽNOG POTRESA. Dvostruko djelovanje dva aktivna sastavna trigrama, dzenova, pokret, uzrokuje nagle potrese koji se ponavljaju. Upitajte sebe da li duboko u srcu prihvaćate iznenadne kozmičke udarce. Jedino prihvaćanjem postupate ispravno, jer ćete u odnosu na vaše pitanje doživjeti mnoštvo potresa, koji će se nastaviti sve dok iz korijena ne promijenite svoje namjere.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM