Astroportal

Ji Djing heksagram 55 Feng Izobilje

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

55 FENG IZOBILJE
Mnoštvo dobrih stvari u životu je odgovarajući simbol za vašu sadasnju situaciju ili situaciju u kojoj ćete biti. Ovo je vrijeme punoće, izobilja, sreće i uspjeha. Medjutim, ovakva situacija ne može vječno trajati, ali ne gubite vrijeme sada brinući se zbog onoga što se može dogoditi u budućnosti. Uživajte u sreći i uspjehu. Budite sretni sada.

55 Feng Izobilje
Gore: DŽEN- grom, pokret
Dolje: LI – požar, ljepota

Obilje. Uspjeh. Kralj se približava obilju. Ne budite tužni. Budite kao sunce u podne.

ZENIT, IZOBILJE
ZENIT opisuje trenutak najvećeg vrhunca i sjaja, kao kada je Mjesec PUN, ili kada je najdulji dan u godini, tako je i ovaj heksagram Vrhunac Osobnog Uspjeha. Sada je vrhunac izobilja. Svi potencijali su ostvareni, ciljevi ispunjeni, mogućnosti iscrpljene. Ali, ZENIT je najčešće kratak. I najduži dan u godini traje samo jedan dan. Već sutradan počinje opadanje, ili umanjivanje.
Trenutno vam odnosi s vanjskim svijetom donose zadovoljstvo. Kada osjeti da se bliži opadanje, uzvišeni čovjek, očekujući cikličke promjene, ne čini ništa. Umjesto da se bori, on se bavi stvarima koje su mu na dohvat ruke. Upravo zahvaljujući tome, njegovo vodeće mjesto ne može biti ugroženo. Ne trošite energiju grozničavo pokušavajući zadržati ZENIT sjaja i veličine. Nemojte čak ni misliti o njemu. Vaša postignuća, vaš osjećaj za pravdu, vaš sadašnje držanje, kao i sve ono što ste do sada ostvarili, pomoći će vam da prođete kroz fazu budućeg opadanja bez ozljeda.
Uspjeh krasi poslovne stvari; potencijali se u potpunosti ostvaruju i svi poduhvati dostižu svoj ZENIT. Ugradite svoje uspjehe u temelje budućeg napretka. Proširite opseg svojih djelatnosti. Uključite više osoblja u posao, povećajte količinu materijalnih ulaganja i proširite poslovne planove, pa ćete tako produžiti trajanje ZENITA. Njega ćete ionako, bez obzira na buduće padove, prije ili kasnije ponovno dosegnuti, pošto je on neodvojiv dio prirodnog ciklusa života.
Vaßa ugled doživljava sjajne trenutke i sve vam polazi za rukom. U društvenim djelatnostima se sada možete osloniti na subjektivnu procjenu stvari. Ponašanje koje nosi osobni pečat stvorit vam “imidž” koji će nastaviti plijeni ljude i onda kad vam stvarna moć opadne. U intimnim odnosima, neka vam na prvom mjestu bude spontano izražavanje osjećaja. Ako ste s bližnjima razvili jedno jasno razumijevanje o tome što želite i što možete očekivati ​​od odnosa, detalji će se razriješiti sami od sebe. Tako će postojanost uzajamne ljubavi ublažiti neumitne uspone i padove koji se nalaze pred vama.
Vaše namjere mogu dobiti sasvim nove smjernice baš u trenutku kada osjećate najveći mir i spokoj. Razumijevanje prirodnih faza unutarnjeg razvoja, znači razumijevanje i sebe i drugih. ZENIT unutarnje svjesnosti je istovremeno i vrhunac samospoznaje. Budite hitri jer on neće dugo trajati.
LI, vezanost, u donjem trigramu, potiče dzenova, grom, u gornjem, na pucanje. Bez pokretnih linija ZENIT upozorava na preobilje. Vrijeme je da, u preobilju koje vas okružuje, postanete izbirijivi. Nemojte da vas opsjedaju vaše želje. Da biste mogli nastaviti dalje, treba procijeniti što je dobro za vaš razvoj, odbacujući svaku prekomjernu vezanost.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM