Astroportal

Kako prepoznati Bika-Muškarci rođeni u svibnju najčešće konstitucijom zaista i podsjećaju na Bikove ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

“Pazi na smisao
a glasovi će se sami čuvati “.
Moj prijatelj koji je svako mjesto posjetio barem dva puta, rekao mi je da nikada neće zaboraviti svoje prvo putovanje parobrodom u Španjolsku.

Jednog dana dok se na palubi divio prelijepom prizoru, iznenada su u daljini izbili obrisi velike mase stijena koja se veličanstveno uzdizala iznad plavog Mediterana. Netko je na brodu viknuo: “Pogledajte, stijene Gibraltara”. Impresioniran prizorom, moj prijatelj je “škljocnuo” nekoliko slika za drugare kod kuće, a zatim se okrenuo ka jednom dosadnom tinejdžeru koji je ležao u stolici za sunčanje pored njega i nadahnuto, poetski primijetio: “Zar nije prekrasno ?! Valovi ih već stoljećima zapljuskuju, oluje šibaju, vojske ih opsjedaju, civilizacije nastaju i propadaju, ali one vječno stoje tu. Ništa ih ne može izmijeniti, ništa ih ne može pomaknuti “. Uz zijevanje koje je pokazivalo veliku dosadu, tinejdžer odgovori: “Da, podsjećaju me na mog starog”.

Njegov otac je rodjen u svibnju. Po tome ćete prepoznati Bika. To je prvi znak raspoznavanja. Najčešce se mogu naći na farmama, u bankama ili uredima upravitelja imanja, medjutim prilično često zauzimaju i druga mjesta. Sigurno je da ćete se bar jednom susresti sa Bikom inženjerom, nekom filmskom zvijezdom, službenikom, vrtlarom, kraljem i kraljicom, Dimnjačari, mesarom, pekarom i Voskár. Bika uvijek možete prepoznati po njegovom nepokolebljivom ćutljivom stavku. Sve dok se bolje ne upoznate, najviše što budete izvukli iz njega bit će: “Da, ne, hvala, doviđenja”, a često i “uh-oh”, što bi trebalo značiti “ne”. Ako u trenutku rođenja postoji utjecaj Blizanaca, Ovna ili Strijelca biće možda malo više hvalisav. Tipičan Bik ipak više voli postupati vrlo oprezno i ​​govori vrlo umjereno.

Kao i stijene Gibraltara, čvrst je i postojan i ništa ne može narušiti njegovo spokojstvo. Možete mu prosuti kantu vode na glavu, zapaliti drvce medju prstima na nogama, udarati ga čvrsto stisnutih šaka ili ga gledati hipnotičkim pogledom i vikati “iz petnih žila”, on neće odstupiti ni centimetar. Kada se jednom odluči, on se mirno i čvrsto uhvatiti za to, isturi svoju prilično uočljivu bradu, raširi nosnice i zabaci uši.

On rijetko kad juri i jednostavno želi ga ostave na miru. Nemojte mu smetati i on će biti zadovoljan. Ako vršite pritisak, postaje tvrdoglav. Ako ga gurate suviše grubo i dosadjujete mu previše, budite spremni na žestoke izljeve bijesa. Mjesecima i godinama je u stanju održavati perfektno ravnotežu i samokontrolu, udišući opojni miris cvijeća i ignorišuci sve šumove oko sebe. Jednog dana netko će staviti “jednu slamku previše”. Tada počinje puhati, rije zemlju, oči mu se sužavaju i slijedi eksplozija. Sklanjajte mu se s puta što brže možete i spasavajte život. Temperament Bika je rijetko kad impulzivan, ali kada se on jednom razjari, na svom putu može uništiti sve što mu se ispriječi, uključujući i opasnu Škorpiona. “Uništavanje” nije prava riječ. “Razaranje” bi više odgovaralo. Proći će neko vrijeme prije nego što se prašina ne slegne i mir ponovo ne povrati. Ponekad Bikovi mogu tako da se kontroliraju, pa im se takav izljev bijesa dogadja samo jednom ili dva puta tijekom cijelog života. Čak se i veoma temperamentnim Bikovima to dešava najviše dva puta godišnje. Ipak, upamtite da on nije u stanju da se kontrolira i da njegov gnjev nema granice.

Ako je razlog dovoljno značajan da bi potaknuo izljev njegovih negativnih emocija, možete računati na “slijepu jaru”, a ne na obično durenje.

Poznajem jednog Bika koga žena nije vidjela nikada tako razjarenog, sve do jedne večeri u prepunom restoranu. Neki neugodni pijanac je prišao njihovom stolu i napravio par neukusnih primjedbi. Žena je očekivala da muž reagira odlučno uz uobičajenu samokontrolu, medjutim, doživjela je šok kao i većina nazočnih gostiju. Njezin Bik je iznenada ustao, prevrnuo dva stola, podigao pijanicu u zrak i bacio ga na drugi kraj sale i pritom skoro uništio podij za orkestar. Nitko nije ni riječ rekao. Poslije ovoga ćete, vjerujem, ipak biti obazrivi.

Muškarci rođeni u svibnju najčešće konstitucijom zaista i podsjećaju na Bikove a žene se odlikuju neshvatljivom i neodredjenom tromošću. Njihov pogled je vedar i bistar ali nepokolebljiv. Kreće se graciozno nemarno, ali njeni pokreti ipak otkrivaju skrivenu snagu. Kao i kod muškaraca, vrat je često debeo i muževan, a ramena, prsa i leđa su široka i snažna. Cjelokupna konstitucija tijela je proporcionalna bez obzira dali je osoba visokog ili niskog rasta. Uši su obično male i priljubljene uz glavu. Jelo polako žvaču i uglavnom uvijek imaju odličnu probavu. Kod nekih ćete možda zapaziti i pramen kose (koji podsjeća na loknu na čelu Bika) ili jedan uvojak na sredini čela. Većina osoba rođena u ovom znaku ima prirodno kovrčavu ili valovitu kosu. Boja kose, očiju i tena je obično tamna. Čak i pripadnici ovog sunčevog znaka koje imaju svijetlu put i plave oči nikada ne ostavljaju dojam duhovno slabih ličnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM