Astroportal

Kako prepoznati Djevicu-One sjaje inteligencijom i bistrinom misli!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

“Ala ti umiješ jasno da se izražavaš”
Mada je ovo znak Djevice, simboliku ne treba shvatiti previše doslovno. Budite sigurni da rodjendan u rujnu nije jamstvo djevičanstva. Iako mnoge device ostaju neženje i usidjelice, mnogo je i onih koje se naposljetku smire u bračnoj sreći. Možda to neće učiniti u nenadano rasplamsanoj iskri strasti, jer brak nije uobičajeno stanje njihove prirode, ali je ipak začudjujuće mnogo onih koji se izvanredno uklapaju u timski rad i gotovo su uvijek odani svojim obiteljima.

Bez obzira na to je li u braku ili nije, Djevicu je medju svijetom sasvim lako prepoznati. Sigurno je samo jedno – da neće biti previše bučna. Nije osobito govorljiva, stajaće po strani i sama. Vidite li onog blagog, privlačnog čovjeka u kutu, s leksikonom u ruci? Onog čiji um precizno otkucava sate i metodično primjećuje i najmanji detalj? Ako dobro zagledate, kao primjećivati ​​kako mjeri vrijednost svake minute. To je Djevica. Vidite li onu djevojku divnih i blagih očiju, koja čeka autobus? Primjećujete li njezine savršene bijele rukavice i hladno držanje? Imat će točno pripremljen sitan novac za kartu. Ni u snu ne bi zamolila vozača da joj razmjeni novčanicu od pet dolara. Ona je Djevica. Društvene zabave nisu najbolja lovišta ako tražite ove perfekcioniste. Prije ćete ih naći u uredu do kasno navečer nego na koktelu. Djevici nije lako da se opusti i uživa u bezbrižnom društvu, jer se ona u suštini neudobno osjeća u gomili. Ponekad pokušava slijedi tijek neke zabave, kroz čistu prisilu, ali joj osjećanje dužnosti ne dozvoljava mnogo frivolnosti. Rijetko ćete je vidjeti da pušta balone u zrak ili gradi kule od pijeska. Djevica je prezauzeta da bi danju sanjarila i noću premorena da bi gledala zvijezde.
Kod tipične Djevice imamo opći dojam da se bavi nekim ozbiljnim problemom ili pak čudno osjećanje da tajno brine o nečemu. I vjerojatno je tako. Za nju je briga prirodna stvar. Može se čak reći da je privržena takvoj navici. Neopipljivo i neuhvatljivo, njen divan osmijeh uvijek će skrivati ​​neki veliki problem.
Iako ascedent i druge natalne pozicije mogu izmijeniti tipično mršavu figuru, obično nailazimo na žilave konstrukciju i neobično lijepe oči, smirenog pogleda. Oči Djevice su često tako zadivljujuće čiste da se maltene ogledate u njima. One sjaje inteligencijom i bistrinom misli. Čednost i staloženost u izrazu crta Device kao da odriče one tajne brige. Većina je izuzetno privlačna, delikatnog nosa, ušiju i usana. Svakako im ne nedostaje otmjenost i šarm, a ni taština im, tu i tamo, nije strana. Djevice su vrlo kritički raspoložene prema svojim fotografijama i pretjerano uzrujane kada je njihov izgled u pitanju, kako na filmu, tako iu prirodi. Ako ste pronicljivi, uhvatićete ih kako se dotjeruju pred ogledalom kada misle da ih nitko ne gleda. Uvijek su dotjerane i, kao po pravilu, u oblačenju pedantne, ako ne i konzervativne. Moris Sevalije – Djevica bi prije dopustio da ga uhvate bez pjesme nego bez uredno zategnute kravate. Djevica je obično niža rastom, svakako nije džin ali je mišićava i daleko snažnija nego što to njen nježni izgled sugerira. Ona može izdržati naporniji rad i duže vremena nego drugi, jači i mnogo mišićaviji znaci pod uvjetom da tijekom tog rada ne dobije živčani slom. lakoj izvana sposobna i hladnokrvna, nagriza je unutarnji nemir koji narušava njezinu probavu i emocionalnu ravnotežu. Prihvaća više posla nego što je u stanju obaviti i napreže se iznad svojih mogućnosti kako bi ispunila sve obveze, a to je često razlog njezinih iskidanih živaca. Stvorene su da budu mirne i blage, tada njihovi zamršeni i delikatni mehanizmi glatko funkcioniraju, a kotači nisu opterećeni umnim zamorom.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM