Astroportal

Karmicka astrologija-Zašto smo mi na ovom svijetu?

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Zašto smo mi na ovom svijetu, zašto nam se ovo događa što nam se događa, šta je to iz prošlosti što sijemo ili žanjemo u ovom životu? Na sva ta pitanja odgovor nam daje Karmička Astrologija. Karmicka astrologija je grana astrologije koja se bavi uzrokom našeg života na zemlji. Karmička astrologija se bavi metafizičkim pitanjima, dubljim i širim kako fizičkim tako i filozofskim pristupom na naš život i postojanje kroz postavku planeta u našem horoskopu. Natalna karta nam daje uvide u to što će nam se dogoditi u životu i što možemo očekivati, prognoze i pogled u budućnost koji nam nude godišnji i solarni horoskop nam ukazuju kada se nešto može dogoditi, a karmički horoskop nam daje odgovore na pitanje zašto nam se to uopće događa. Zašto smo dobili određene zadatke, sudbinu, zemlju, partnera itd. Vrlo je važno utvrditi karmički zadatak u ovom životu. Točak života koji predstavlja natalna karta je energetski krug našeg života sa svim događajima i odnosima na koje smo fokusirali tu energiju, ali dublja, nesvjesna energija kojom smo predodređeni mnogo više upravlja tim tijekom ili pravcem našeg putovanja. Ta duboka energija se identificira s našim prošloživotnim iskustvima, pa karta za prošli život, ili karmički horoskop može svakome dati vrlo važne podatke o dugovima, zadacima, ciljevima i odnosima koje smo posijali u prošlosti a za koje sada dolazi red da ih otplatimo ili naplatimo . Karma na sanskrtu znači dionica – pa iz akcije prošlog života ovisi i naš sadašnji život i ono što nam se događa. Vrlo često nismo svjesni ili kažemo da ne znamo zašto se baš nama događaju neke stvari ili događaji za koje mislimo da ih nismo zaslužili. Upravo to uzročne zadaci, jer zapravo zbog njih se i ne sjećamo prošlih života – da vidimo i širu sliku našeg života i da iako nismo u ovom životu ništa loše učinili nekome, a loše nam se vraća, da to prihvatimo, i da smo, možda u prošlom životu toj osobi mi učinili istu stvar te da sada plaćamo dugove ili učimo lekciju. Karmička astrologija nas uči da prihvatimo svaki događaj ili odnos u našem sadašnjem životu kao lekciju i kao dobro za nas, a karmički horoskop će nam dati precizan uvid u naše pogreške iz prošlog života i dugove koje prenosimo u ovaj i tako nam pruža razumijevanje u neke događaje koji su nam nelogični i neshvatljivi. Onog trenutka kad spoznamo i osvijestimo naše pogreške, već mijenjamo kut gledanja na naš život ali i buduće akcije koje sijemo za naredni život. Karmički horoskop je jedan od najvažnijih horoskopa koji nam daje uvid ne samo na naš trenutni život nego i na lanac ili spiralu života koje živi naša duša, a po kojem se mogu vidjeti i koraci naprijed u njenom razvoju.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK