Astroportal

Keltski horoskop / ČEMPRES-Želite se sami probijate kroz život, oslanjajući se samo na svoje snage ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

ČEMPRES: 26 srpnja – 04. kolovoza i 25. siječnja – 03. veljače

Čempres je drvo vjernosti. I u ljubavi, iu poslu, iu prijateljstvu. To je vaša prava priroda. Kažu da se žene – Čempresi zaljubljuju samo jednom u životu.Umete se prilagoditi različitim uvjetima života i dobro se snalazite u novim situacijama. Za vas je lako, jer se zadovoljavate sa malim. Vaš moto je: “nije bogat onaj koji mnogo ima, nego onaj koji malo želi”. Ova se izreka može uspješno primijeniti na ljude rođene pod zaštitom Čempresa.Želite da se sami probijate kroz život, oslanjajući se samo na svoje snage.

U tome ste, najčešće uspješni, i obično imate sreće. Iako ste srdačni i ljubazni znate biti vrlo strogi, a ponekad i surovi. Ne volite da vam se suprotstavljaju. Skloni ste da smatrate da ste samo vi u pravu.Verni ste i nikada nećete iznevjeriti prijatelja, a to isto očekujete i od drugih. Pitanje časti za vas nije šala, jer je čast najvažniji dio svih stvari u vašem životu. Nikada nećete ostaviti druga u nevolji i ne volite ni čuti kritiku na račun svojih prijatelja. Da su dvoboji još uvijek dozvoljeni, vi biste bili u stanju tako branite čast nekog koga volite.Veoma vam je važna ljubav i seks. Vrlo ste potentni i odlični ljubavnici. Da biste mogli sasvim da volite morate biti obožavani ali i da obožavate izabranika svog srca. To nije pravo idealizovanje, jer vi vidite druge onakve kakvi zaista i jesu. Obožavate ljubavne igre i najviše volite da na kraju vi budete savladani.Obično ste vitki i gipki, kao i ovo drvo. Ipak u kasnijim godinama ste skloni i pretilosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM