Astroportal

Keltski horoskop / JASEN-Znate što hoćete, ai kad ne znate, uvijek znate što nećete

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

JASEN: 25. maj – 03. 22 lipnja novembar – 01. prosinca

Jasen je drvo ambicije. Ljudi koji su rođeni po zaštitom jasena su obično vrlo lijepi, i često uobraženi. Ipak, svima se sviđate. Obično u životu mnogo postignete upravo zahvaljujući tome.Imate veliku želju za uspjehom i isto tolike sposobnosti na raspolaganju. Vaša inteligencija je gotovo intuitivna. Zbunjujete okolinu pronicljivim i vještim zaključivanjem. Ponekad vam pripišu i neke magične moći zahvaljujući vašim zaista “čudesnim” sposobnostima.

Imate toliko razvijenu intuiciju da zaista djelujete kao neko ko ume čitati misli i predviđa događaje. Interesantno je da vi zaista vrlo rijetko griješite, ai kada se to dogodi, brzo i lako rješavate problem i kao da se »izmigolji« iz svake nepoželjne situacije.Ponekad ste preveliki ljubitelj lagodnog života i to na račun drugih. Vaše ponašanje nije uvijek lako trpjeti. Suviše volite svoj komoditet i ne obazirete se previše na to koliko druge ugrožavate kada zadovoljavate svoje potrebe.

Znate što hoćete, ai kad ne znate, uvijek znate što nećete. Uglavnom uspijevate u svemu što naumite. Uživate u uspjehu i ponekad ste opsjednuti slavom. Možete dostići zaista visoke položaje, jer se vi zaista trudite. Pripadate kategoriji pravih intelektualaca, najčešće s imenom koje prije ili kasnije postane čuveno. Od toga koliko ćete uživati ​​u slavi zavisi i od okoline kojom ste okruženi. Tako, ako i ne postignete Svetku slavu i uspjeh budite uvjereni da ste omiljeni u svom društvu.

Venčavate se iz ljubavi i najčešće ste vjerni u braku. Čak iu brak možete ući iz koristi ali i tada čuvate vjernost, i vremenom, kao da zavolite partnera. Dok se ne vežete ozbiljnije za nekog, skloni ste da idete iz flerta u flert, doživljavajući emotivne i seksualne odnose kao neku vrstu igre. Obzirom da ste vrlo lijepi i šarmantni polazi vam za rukom da budete sa vekim brojem različitih partnera i da steknete veliko ljubavničko iskustvo.Porodicu vrlo poštujete i umijete mnogo da se žrtvujete radi njenog blagostanja.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM