Astroportal

Keltski horoskop / LEŠNIK-S vama je ponekad teško surađivati ​​jer smatrate da ste u svemu najbolji ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

LEŠNIK: 22.-30. ožujka i 24. rujna – 03. listopada

Vi ste vrle energična i moćna osoba. Ponekad vaše sposobnosti izgledaju kao magija. Dovoljno je samo da nešto odlučiti i nema sumnje da ćete do i ostvariti. Imate veliku pokretačku energiju i možete biti uspješan vođa. Lako prihvaćate promjene, i može se čak reći da ih vi tijekom života stalno provodite. Stalno ste u akciji, uvijek spremni, i izgleda da je to ono što održava vašu energiju. Ona je zaista nepresušna. Naši stari su smatrali da je lješnjak drvo magije. To je zbog toga što su ljudi koji su pod zaštitom ovog drveta imali gotovo nevjerojatne stvaralčki sposobnosti. Za vas je karakteristična i ogromna inteligencija, i izvenredna sposobnost procjenjivanja situacije.

Tako da izgleda kao da umijete da “čitate misli” protivniku. U isto vrijeme vaše namjere je teško pročitati. Vrlo ste nepredvidivi, originalni i neovisni. Ne ličite ni na koga i tako se i ponašate. Vi ste osoba koja svojim akcijama ostavlja trag. Svjesni ste da ne raspolažete običnim sposobnostima. Vi ste rafinirani i ponosni iu sebi ponekad imate i prikrivene oholosti. Ne podnosite prosječnost i vi niste takvi.

S vama je ponekad teško surađivati ​​jer smatrate da ste u svemu najbolji, iu radu ne dozvoljavate sumnju u svoje sposobnosti. Vrlo uživate u divljenju koje izazivate. Kada nešto želite umijete upotrijebiti svoje ogromne sposobnosti uvjeriti druge da vas slijede. Pritom se oslanjate i na inteligenciju i na šarm i zaista su tada ostali u opasnosti da budu sasvim zavedeni. Vi znate biti zaista neodoljivi. I u ljubavnom pogledu ponekad umijete pretjerivati ​​u strastima.

Znate biti prepotentni i da svojim samoljubljem i egoizmom upropastite vezu. Ipak, u stanju ste strasno da volite, mada ste ponekad skloni pretjerivanju. U određenim situacijama znate biti čak i vrlo neugodni, pa čak i osvetnički raspoloženi. U pitanju su vaše emocije koje vas ponekad vode u krajnosti. Vi ste u stanju strasno da volite, ali i žestoko da mrzite. Nije preporučljivo biti vaš neprijatelj.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM