Astroportal

Keltski horoskop / OSKORUŠA-Neophodno vam je da stalno dokazujete svoje sposobnosti!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

OSKORUŠA: 01.-10. april i 04.-13 trgovina. listopada

Oskoruša je drvo osjećajnosti. Ljudi koji se rode pod zaštitom ovog drveta umiju snažno i mnogo da vole. U stanju ste da se potpuno posvetite partneru, ali za užvati tražite to isto. Istina je da mnogo tražite, ali vi i mnogo dajete. Kako to nisu svi u stanju, a kako vi bez toga ne možete smatrate jednu vezu ozbiljnom, umijete strahovito da zakomplikujete svoje ljubavne odnose. Ipak, vaš prvi brak je ujedno i jedini. Veoma cijenite obitelj, i tek kada se “smirite” pored jednog partnera, i na taj način ostvarite emotivnu ravnotežu, pokazujete svoje najveće sposobnosti.

Obiteljsko gnijezdo je vaša baza i vi iz nje često crpite energiju za sve čega se prihvatite u životu. Za sve vaše uspjehe treba zahvaliti upravo miru i toplini doma. Veoma volite novac, koje obično steknete u životu. Sigurnost koju stječete zahvaljujući materijalnim sredstvima za vas je vrlo poticajna. Neumorni ste i možete puno postići. Zahvaljujući velikoj inteligenciji i izdržljivosti umijete da ostvarite svoje ambicije. Lako se prilagođavate, i što je za vas karakteristično, iu najtežim situacijama umijete spremiti osmijeh. Ljubazni ste, i obično držite do lijepih manira. Lijepo ponašanje vama je prosto urođeno.

Bez obzira kakvo vam je prethodno odgoj ili sredina u kojoj živite uvijek umijete odmjerite ili barem procijenite pravu mjeru u komunikaciji s okolinom. Volite lusuz, a ponekad i previše želite se dopadnete. Zbog toga ste u stanju sate i sate provedete pred ogledalom, uljepšavajući se, i ukrašavajući. Primijetit ćete, možda, da žene oskoruše obično imaju i vrlo lijep nakit. Vrlo ste elegantni i tražite takvog partnera, sa stilom i ukusom. Ponekad pretjerujete s potrebom za stalnim dokazivanjem ljubavi ili podrške.

Neophodno vam je da stalno dokazujete svoje sposobnosti i stalno vam je potrebno divljenje. Vaš partner mora stalno je svjestan kakvog partnera ima i to volite da vam se govori. Od partnera također stalno očekujete da vam potvrđuje svoju ljubav. Rečenice tipa “da li me voliš” i “da li ćeš me uvijek voljeti kao sada” su vrlo česte u vašem ljubavnom rječniku. S obzirom na vaš temperament, seksualni život vam je vrlo važan i rado i lako uživati ​​u njemu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM