Astroportal

Lav i Ribe-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako se slažu Lav i Ribe u horoskopu?

Osobe rođene pod znakom Ribe često izgledaju nezne i željne zaštite, što vrlo lako može privući Lava, koji će se vjerojatno jako iznenaditi kada Riba odjednom postane pozitivna i naizgled jaka i učini korake koje njoj idu u prilog. Ako Lav uporan i uvuče se u dugotrajnu vezu s nestabilnom Ribom, to može imati drastične efekte jer Lav uvijek želi znati točno svoju uzvišenu poziciju u svakoj situaciji. Oboje su sujetni i dijele ljubav prema ekstravagantnoj odjeći, što je manje-više i jedina stvar koju imaju zajedničko.

Pošto je Lav vatreni a Riba vodeni horoskopski znak, seksualni odnosi mogu biti jako strastveni i paroviti. Lav će definitivno uživati ​​u pažnji koju dobija od partnera, a Riba će se osjećati specijalno, kao izabranica kralja (ili kraljice) svih zvijeri. Strastven i nagao temperament Lava može biti previše napadan za nježnu i senzitivnu Ribu. Osjećajna Riba je lako povredljiva i može postati jako teška za podnijeti i opasno rezervirana. Lav uživa u činjenici da drugi od njega ovise, i ako mu se desi da iz tog osjećaja zlostavlja partnera u znaku Ribe, vrlo je vjerojatno da neće moći izdržati mržnju i ozlojeđenost kojom je Riba u stanju reagirati čak i na duže vrijeme. Riba je velikodušna s ljubavlju i pažnjom, ali je sklona da se ponekad isključi i povuče u svoj mali, tihi svijet zbog rješavanja nekog problema ili donošenja neke važne odluke. Lav će time biti zbunjen, povrijeđen i osjećat će se napušteno i frustrirano takvim njemu neobjašnjivim postupkom partnera.

Lav je sklon da se baci u zabavu i proslave s prijateljima da bi u sebi suzbio to osjećanje odbačenosti, a takve akcije mogu jako iritirati Ribu. U ovoj kombinaciji je Lav taj koji će vjerojatno biti duboko povrijeđen i nervozan, jer sposobnost Ribe da upotrebi svoju intuiciju može dezorijentisati, osujetiti i uznemiriti Lava činjenicom da od partnera Ribe ne može ništa sakriti. Ribe pripadaju vodenim i promjenjivim znacima Zodijaka, podanici su uspješnog Jupitera i maštovitog Neptuna – ta im ekspanzivan karakteristika donosi ljubav prema skladu, dekoru i fotografiji, glamor i fantaziji, mada isto tako u njima može napraviti okorjele ljubitelje rizika. Lav je naravno po prirodi jako prenaglašen i voli dominirati – njegov prodoran urlik zna da uplaši Ribu, koja ipak dobro ume da ga svojim poniznim i pokornim stavom navede na razneživanje i plahost.

Da bi Lav bio zadovoljan i sretan, Riba mora naučiti kontrolirati svoja promjenjiva raspoloženja i udalji ih od zajedničkog ljubavnog života s Lavom, i ako Lav uspije prihvatiti slabijeg partnera na svojoj strani – onda ovaj spoj ima šanse za uspjeh. Oboje moraju prihvatiti kompromise više nego što su navikli. Idealna solucija bi bila da Lav sebi nađe dobru zanimaciju u koju može uložiti svoju energiju, jer ovakva veza sa Ribom obično nije dovoljna da ispuni sve Lavove zahtjeve, iako Riba nudi osjećajnost i razumijevanje, koje se ekskluzivno slaže s lavovima plemenitim duhom. Astrološki gledano, generalno se ne očekuje da ovaj spoj uspije na opstati dulje vrijeme, ali makar oboje posjeduju sposobnost da uče jadno od drugog ako zanemare drastične međusobne razlike. Lav je impulzivan i može biti jako ekstravagantan, što se nikako neće svidjeti Ribi, pa ni poslovni odnosi između ova dva znaka neće imati dobru podlogu za razvoj i napredak

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK