Astroportal

Lav – Ljubavni profil (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Osoba rođena u znaku Lava je vrlo temperamenta, ali istovremeno i vrlo dostojanstvena u svom ponašanju. Tipična karakteristika i osobenost ovog znaka je – da Lavovi mnogo drže do svog izražavanja, odnosno do stila! Znači, vrlo je važan dojam koji oni ostavljaju na svoju okolinu iu tom smislu, Lavovi čine sve što je potrebno osvojiti Vaše simpatije, veliki aplauz, pohvalu ili divljenje.

Da li Vam je poznato, da Lavovi uzivaju u osecaju popularnosti i od Vas ocekuju da im se divite? Nadasve jednom tipicnom Lavu imponuje – da se nalazi na tronu ili na nekom pocasnom mjestu, tako da sve druge pozicije njima izgledaju krajnje nezanimljivo. Njihova sujeta ih cesto navodi na teatralno ponasanje, dok njihov ponos cesto utice na pretjeranu subjektivnost tako da razlicite stvari, dogadjaje ili osobe tumace u skladu sa svojim predstavama o visokim kriterijima.

Postoji sjajna anegdota u vidu komentara koji na dobar nacin ilustruje njihov psiholoski profil i karakter, zatim njihov stil izrazavanja, cud i ponasanje. Zena opisuje prijateljici svog ljubavnog partnera: “Znas On (Lav) prije nego sto otvori necija vrata ocekuju poseban tretman ili veliki aplauz, poglede divljenja i narocito, velike komplimente. Tek, onda kada “dobro nahranis” njegov ego i sujetu mozes ocekivati ​​izlive neznosti i vrele strasti. On se ponasa – kao da je “carski primjerak” ili da kroz njegove vene protice “plava krv”. Cesto me dovodi do ocaja, ali ne mogu bez Njega. ”

Kada se Lavovima pripisuje egocentričnost, zaista je tesko pravilno odgovoriti: da li je riječ o njihovoj mani ili o njihovom svojstvu – da stvari i dogadjaje tumace iz svog kuta? Lavovi su veoma teatralni iu tom smislu obracaju paznju na razlicite sitnice, na detalje ili na finese koje postoje u necijoj pojavi, kao iu necijem predstavljanju. Pri tome, oni insistiraju na visokim kriterijima i posjeduju istancani okus ili pravi smisao za ljepotu. Ipak, ne treba zaboraviti da su Lavovi vrlo zahtjevni i da fizička ljepota na njih ostavlja samo prolazno znacenje, tako da oni dobro razlikuju onu “pravu ljepotu” koja kolazi iz dubine necijeg bica. Zatim, Lavovi uzivaju u razlicitim izazovima jer – veliki izazovi predstavljaju pravu priliku za dokazivanjem, zatim za licnim trijumfom i narocito, za velikom pobjedom! Naime, Lavovi imaju potrebu da fasciniraju svoju okolinu i svog ljubavnog partnera. Stoga, njihove velike parole glase: “onaj tko ne riskira, taj ne dobiva” i “samo veliki opstaju”. Dakle, oni su vrlo energični, dominantni i teatralni tako da svi ljubavni susreti proticu po vec utvrdjenom scenariju. Znaci, Lav pokrece inicijativu i sve konce drzi iskljucivo u svojim rukama. Ukoliko izmedju Vas postoji ljubavna veza, onda morate biti spremni na to – da Lav uvijek ima dominantnu ulogu i da u tom smislu, nista ne mozete promijeniti. Lavovi imaju dosta hrabrosti i zbog toga na direktan nacin izrazavaju svoje interesovanje, dopadanje, afinitete i simpatije, kao i svoja osjećanja. Uglavnom nema dilema prema kome Lavovi osecaju simpatiju ili antipatiju – oni to jasno pokazuju. Zatim, oni su veoma strasni, posesivni i ljubomorno cuvaju sve sto podpada pod njihovo vlasnistvo, licnu svojinu ili pod njihovo “malo carstvo”. A ljubavni partner je samo “dio” tog carstva, medjutim ponekad to znaci – veliku privilegiju, a ponekad veliki teret. Mozda je najbolje da to pitanje postavite svom Lavu – jer on ce Vam pruziti i najuvjerljiviji odgovor.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK