Astroportal

Lav-Mjesečni horoskop za svibanj 2022.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

U svibnju ste na sve drugo skoncentrisani osim na ljubav. Prioritet ste dali nekim drugim stvarima i obvezama. Na početku mjeseca fokusiranost na polje kuće, doma obitelji (Pun Mjesec u 4.kući). Završavate sve što se nametalo kao obveza u tom polju. Neke obiteljske relacije poprimaju nov i drugačiji oblik. Mnogi od vas će pokenuti pitanje selidbe, nekretnina, rješavanje obiteljskih ostavština. Moguće su nesuglasice s nekim članovima obitelji ili familije.

Vaša nježna i romantična strana je skrivena od drugih tijekom ovog razdoblja (Venera u 12.kuća od 7.svibnja). Emotivna osjećaje ćete držati u sebi uglavnom, a moguće je da ćete nekadašnja pitanja i probleme rješavati sa postojećim partnerom. Ovo i jest dobro vrijeme da se kaže što je bilo, šta je to dovelo do sadašnje situacije. Pazite da ne pretjerujete u zahtjevima za onim što je bilo.Saturn koji je vladar vašeg polja ozbiljnih partnerstva i braka ide retro u polju ljubavi, a pritom se ne razumije s Merkurom i Marsom. Mogući pogrešni zaključci, greške u komunikaciji, neslaganje, ali ne zarad trenutnih problema. Možete pomisliti “pa gdje je taj” sretnik “Jupiter? gdje je ona sreća koju očekujem? ” Hmmm … daa … “gdje je?” Saturn nam ne da sve dok se ne istroše sve loše nade, prazna obećanja. Ne da vam, jer vas čuva od daljnjih razočarenja.

posao

Nije vam budućnost u ovom sektoru jasna, jer sve zavisi od vas, a vi ste uglavnom nesigurni na ovom sektoru. Prva polovica svibnja je dobro postavljena za rutinu na polju posla. Svakako dam orate uložiti dodatne napore da završite svakodnevne obveze. Vezanost za određene skupine, ali i problemi u njima mogu biti dio svibanjske priče u polju posla. Iako se Merkur pokreće unatrag 18.maja, na vaš znak će lijepo gledati, pa možete još jednom pregledati svoje potrebe, želje i mogućnosti. U istom danu se vas pokreće Mlad Mjesec u vašem polju karijere, statusa, ciljeva pa će vam pomoći da se na pravi način fokusirate i usmjerite na prave ciljeve. Odluke će možda čekati još mjesec dana, ali je bitno das u vama neke stvari sada jasnije i formirat vam se odlučniji stav. Bitno je da poslušate sebe i ono što osjećate da je ispravno.

Zdravlje

Dobra energija tijekom svibnja iu duhovnom iu fizičkom smislu. Ipak, pazite se neočekivanih problema na zdravstvenom polju. Ti problemi mogu biti vezani za već postojeće.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK