Astroportal

Lav-Mjesečni horoskop za travanj 2022.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ljubav: Moram podsjetiti drage Lavove da je prva polovica godine dobro postavljena za vaš ljubavni život i da tu činjenicu ne zaborave i da ne shvate olako šanse koje im se pružaju u ovom sektoru. To potvrđuje pozicija Saturna vladara vašeg polja partnerstva i braka koji se nalazi u kući emocija, strasti, a Jupiter vladar tog polja je u vašem znaku. U prvoj polovici travnja spomenuta pozicija biće ojačana trigonom od strane Sunca koji se formira sa Jupiterom i Saturnom. Emotivna ispunjenja su na redu. Društveni statusi, obrazovanje, kulturni i duhovni projekti bit će aktualni tijekom ovog perioda.Venera će iz znaka Blizanca (od 11.aprila) dati podršku ovoj “vatrenoj” priči. Većina vas će se stabilizirati u ovom trenutku, a neke će život upravo odvesti tamo gdje treba, a to će saznati u dogledno vrijeme.

Posao: Kuća karijere i statusa ima podršku Marsa koji se našao u ovom sektoru. Ići ćete ka svojim ciljevima jako, izravno želeći stabilizujete sve što već neko vrijeme planirate. Od 11.aprila Venera prelaskom u znak Blizanca vam u tome pomaže. Ona će vam ujedno pomoći na popularnosti, podršci od strane bitnih ljudi. Poduzmite akcije kroz dobro osmišljene ciljeve. Ne zaboravite Mars traži pravo usmjerenu energiju inače dolazi do sukoba i kritičnih momenata.

Zdravlje: Sa Jupiterom u vašem znaku ne može biti loše. Ipak, Jupiter može reći “lako ću” tako da je to ona “kvaka” koja može vas zavara kada je razina energije u pitanju. Zdravlje je generalno dobro tijekom cijelog mjeseca, ali opreznost je potrebna.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK