Astroportal

LINIJE-Ji Djing heksagram 10 Lu Mudro postupanje

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

9 na dnu: Jednostavno ponašanje – napredak bez greške. Dok napredujete ka svom cilju, oslonite se na svoje suštinske vrline u PONAŠANJU. Ne pokušavajte izvučete korist iz odnosa s drugima, nego nastavite održavati prijateljske odnose. Ako ste poduzeli nešto, nastojte se ne obvezujete. Vaš položaj nije visok. Jednostavnost u ponašanju spriječit pogreške i omogućiti vam napredak.

9 na drugom mjestu: Pustinjak mirno stupa svojom stazom. Istrajnost na pravom putu donosi sreću. Trudite se o sebi ostavite dojam skromnosti i umjerenosti. Ne očekujte mnogo i ne zahtijevajte ništa. Ne uplićite se u tuđe planove i ne gajite ambiciozne ciljeve. Tako će vam se sve posrećiti.

6 na trećem mjestu: Jednooki čovjek ipak može vidjeti. Hromi čovjek ipak može korača. On stupa na rep tigra, koji ga ujeda. Propast. Tako ratnik nastupa za svog gospodara. Niste na visini svojih ambicija. Samovolja s vaše strane mogla bi odvesti u propast. Ovakvo PONASANJE je prikladno samo za nekoga tko je spreman da se žrtvuje za nadređenog.

9 na četvrtom mjestu: On stupa na rep tigra obazrivo i bez straha. Na kraju – sreća. Ukoliko budete napredovali s velikom opreznošću, sada možete poduzeti i opasne pothvate.

9 na petom mjestu: Odlučno nastupanje. Istrajnost može odvesti u nevolju. Ono što namjeravate učiniti je opasno, ali sama svijest o opasnosti dat će vam snagu da uspijete. Vrijeme zahtjeva čvrstu predanost. Ukoliko ne gajite pravu predanost u svom srcu, treba ponovno preispitate svoj put.

9 na vrhu: Ako pazi kako nastupa i vodi računa o predskazanjima, ostvarit najvišu sreću. Dobro razmislite što ste do sada postigli svojim ponašanjem u ovoj situaciji. Ako ste na pravom putu, vidjet ćete to po dobrome koje je ono proizvelo. Vrijeme je za ponovno preispitivanje svojih ciljeva. Promatranjem prošlosti možete sada zaviriti u budućnost.

TUAN Zhuan
U ovom heksagramom (LI: Nastupanje) slabo stupa na jako. “Iako stupa na rep tigra, tigar ga ne ujeda.” Jer je tigar radostan i odgovara na volju neba. Otuda “uspjeh”.
Jaka središnja linija (u gornjem trigramu) zauzima ispravan položaj. Ona zauzima mjesto najvišeg vladara i ostaje bez greške: njena djela zrače blještavu svjetlost.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM