Astroportal

LINIJE-Ji Djing, heksagram 13 Tung Jen, Prijateljstvo

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

9 na dnu: Prijateljstvo na kapiji – nema greške. Povod za okupljanje su istovjetne potrebe članova zajednice. Oni sada mogu zajedno nastupiti s istim cljevima na umu. Ovo je početak bratstva. Sve dok se interesi pojedinaca ne mimoilaze, sve će se odvijati glatko.

6 na drogom mjestu: Prijateljstvo među članovima iste skupine. Tendencija ka elitizmu i ekskluzivnosti ograničava sve članove društva. U ovakvoj egoističnoj i sebičnoj situaciji biće razloga za kajanje.

9 na trećem mjestu: On sakriva oružje u grmlje i penje se na visoko brdo. Tri godine ništa ne pokušava. Postoji opasnost da osobe koje su uključene u situaciju imaju sebične ciljeve i suprotstavljene težnje. To je nesretno, jer će nepovjerenje koje uslijed toga nastaje, dovesti stvari na mrtvu točku. Dok se ciljevi ne usuglase, nema napredovanja, i ništa se pozitivno iz situacije ne može izvući.

9 na četvrtom mjestu: On se penje na obrambeni zid, ali ne može napasti. Opsjednutost osobnim ciljevima će vas na kraju odšećem od ostalih. što gorljivije posežete za svojim snom, to ste dalje od ZAJEDNICE. Vremenom će vas usamljenost dovesti pameti. Sreća.

9 na petom mjestu: Prijateljstvo započinje kroz suze i jecaje, ali se završava u smijehu. Nakon velikih borbi oni se udružuju. Smetnje i prepreke u situaciji vam nanose dosta jada. Ako otvoreno iskažete svoju žalost, vidjet ćete da to odzvanja i kod vaš sabraca. Vaše ponovno ujedinjenje biće ispunjeno radošću, i tako ćete, u društvu sličnih, lakše prebroditi teška vremena.

9 na vrhu: Prijateljstvo pred gradom – nema kajanja. Jedinstvo i bratstvo koji su mogući na ovom položaju nisu značajni u smislu univerzalnih potreba. Medutim, udruživanje s ostalima, čak iu malim stvarima, ne predstavlja pogrešku.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM