Astroportal

LINIJE-Ji Djing heksagram 18 Ku Podizanje iz pepela

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

6 na dnu: Djeca ispravljaju pogreške svojih očeva. Ako sin sposoban, otac se oslobađa krivnje. Nevolja u početku, sreća na kraju. Da bi izbjegli propadanje, neophodno je izmijeniti neku tradicionalnu i okoštalu strukturu koja vrši jak utjecaj na vaš život. Možda osjećate da bi takav preobražaj bio previše korjenit. Točno je da ovakva vrsta promjene nije bezopasna, ali ako budete oprezni, čeka vas uspjeh i nagrada.

9 na drugom mjestu: Kada se ispravljaju pogreške majke, ne smije se pretjerivati. Postali ste svjesni ranijih grešaka koje treba ispraviti. Od sada pa nadalje morate napredovati s velikom pažnjom i osjetljivošću, pošto bi promjene u vašem životu mogle ozljede one koji su vam dragi.

9 na trećem mjestu: Kada se ispravljaju pogreške oca, može doći do kajanja, ali to ne podrazumijeva previše krivnje. Vi previše žurite ispraviti greške iz prošlosti i poletno zakoračite u budućnost. Vaše akcije biće brzoplete i ljudi će vas smatrati neuviđavne, ali na kraju nećete ispaštati zbog toga.

6 na četvrtom mjestu: Ako toleriramo pogreške oca, kajaćemo se. Situacija je već neko vrijeme više nego neskladna, ali se stanje razdora i neslaganja tolerira, Pod ovakvim okolnostima će stvari nastaviti propadaju.

6 na petom mjestu: Ispravljanje očevih pogrešaka donosi pohvale. U položaju ste da preuzmete odgovornost za jednu dugo priželjkivanu reformu. Učinite to. Vaša okolina će podržati vaše napore i bit ćete nagrađeni i slavljeni.

9 na vrhu: On ne služi kralju ili plemićima- ono što on radi uzvišenije je od toga. Postoji mogućnost da se čitava situacija prevaziđe, Ne morate ulaziti u detalje specifičnih društvenih problema. Umjesto toga se usredotočite na univerzalne ciljeve i osobni, odnosno, duhovni razvoj. Oprez: nadmeno, ili pak snishodljivo promatranje svijeta, svakako će poremetiti vaš razvoj, zato vodite računa o tome!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM