Astroportal

LINIJE-Ji Djing heksagram 21 Shih Ho prekraćivanjem

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

9 na dnu: Stopala su mu tako okovana da ne može hodati. Nema pogreške. Pošto je ovo vaš prvo skretanje s pravog puta, očekuje vas tek blaga kazna. Ona će služiti svrsi jedne pravovremene REFORME.

6 na drugom mjestu: glođu meso tako da mu je nos upao u njega. Nema pogreške. Svaku osobu koja se uporno loše ponaša stići će, bez iznimke, brza odmazda i kazna. Mada se ona čini preoštro, to je jedini način da se REFORMA uspješno privede kraju. A na kraju – nema greške.

6 na trećem mjestu: glođući suho meso on se otruje; ali to ne traje dugo. Nema pogreške. Nemate dovoljno snage i autoriteta da uspješno provedete REFORMU. Svi vaši pokušaji nailaze na zid ravnodušnosti, a mogu vas i ismijati zbog nespretnih akcija. Ipak, REFORMA je nužna i zato su vaša nastojanja opravdana.

9 na četvrtom mjestu: glođući suho hrskavičavom meso on pronalazi metalni vršak strijele. Odlučnost usprkos teškoćama donosi sreću. Pred vama je složen zadatak. Ono što treba prevladate zagrabio je čvrsto svoj položaj. Budite nepokolebljivo ustrajni od samog početka. Imat ćete dobre rezultate samo ako ste stalno budni i neprekidno ulažete napore.

6 na petom mjestu: glođući probrano suho meso on pronalazi grumen zlata. Nepokolebljiva odlučnost donosi nevolju, ali do pogreške ne može doći. Mada nemate mnogo alternativa, teško vam je donesete odluku. Jednom kad odaberete svoj pravac, nemojte skretati s njega. Neprekidno svjesni opasnosti koje vas vrebaju idite samo pravo.

9 na vrhu: Drveni jaram koji nosi na vratu pokriva mu uši. Nesreća. Osoba koja ne prepoznaje i ne priznaje svoje prijestupe se sve više udaljava od svog puta. Osoba koja se ne drži puta ne može razumjeti ni znakove upozorenja. Originalni tekst potvrđuje: “Dogodit će se nevolja. “

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM