Astroportal

LINIJE-Ji Djing heksagram 23 Po Raspadanje

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

6 na dnu: Nožica se odvaja od kreveta. Istrajnost vodi u nesreću. Vaš položaj je poljuljan. Niski ljudi su se ušuljali na mala vrata i stvorili uvjete pogodne za PROPADANJE. Vrijeme nije naklonjeno poštenim ljudima. Jedino što možete učiniti jest da strpljivo čekati.

6 na drugom mjestu: Ivica se odvaja od kreveta. Istrajnost vodi u nesreću. Vrijeme zahtjeva najveću opreznost. Našli ste se u jednoj kompromisnoj situaciji bez saveznika. Prilagodite se prilikama najbolje što možete. Nemojte tjerati po svome jer bit ćete duboko povrijeđeni,

6 na trećem mjestu: Odvajanje. Nema pogreške. Okolnosti su vas dovele u situaciju gdje morate saradjujete s nedoličnim osobama. Ako uspijete, bez obzira na sve, održite čvrstu povezanost s uzvišenim silama, izbjeći ćete PROPADANJE i osloboditi se pogrešaka zbog kojih biste se kasnije kajali.

6 na četvrtom mjestu: Madrac se odvaja od kreveta. Nesreća. Izloženi ste opasnosti. Nesreća se približava a vi je ne možete zaustaviti. Bez prethodnog upozorenja našli ste se na pragu poraza.

6 na petom mjestu: Jato riba – kao povlaštene dvorske dame. Sve je povoljno. Jedna inferiorna situacija se mijenja na bolje. zaraćene strane mogu se ujediniti i kroz suradnju raditi za opće dobro. Otvara se mogućnost uspjeha.

9 na vrhu. Zrelo voće nitko ne jede. Pravi čovjek dobiva kočije; običnom čovjeku propada kuća. Sile PROPADANJA su izgubile moć. Osobama s valjanom vizijom snaga će se povratiti, i oni će zadobiti podršku. Nedolične osobe će biti poražene vlastitim zlom, jer kada ga ne podržava moć, zlo samo sebe uništava.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK